Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samita i qrca.Skupe se politicari iz najzaostalijih drzava europe,krkaju,piju i na kraju se uslikaju skupa.I to je kao neka saradnja.Za to vrijeme omladina odlazi,kriminal i korupcija vladaju,negativni prirodni prirastaj i lagano umiranje svih tih drzava.
Kaze covjek otvoreno novinaru bosnjaku na N1 Banjaluka nije vasa, boli me sto je tako osjecate, a i ne osjecamo, nego u Demokratskom drustvu bi presjednik zavrsio u zatvorui kad bi tako nesto izjavio , da ne spominjem dalje.,..
Prije 10g kad je Bosna suspendovana iz vjeća evrope vlade po EU i SAD digle veliku aktivnost da se pronađe rješenje. Ove godine 24. juna niko se nije pomakao. Kao da više nepostojimo. Bakir bio iznenađen, u zadnjem momentu pokušao sazvati drugove ali bezuspješno. Široj javnosti niko neželi reći kako je situacija ozbiiljna. Ako se ovako nastavi dobili su Srbi što su željeli, nefunkcionalnu državu BiH. A i Sarajevo je dobro pomoglo.
eheheh..ciljano radi da ne dodju, a rado bi da im prodaju robe.. koji papci
Dodik misli da je prepametni poltron Vučiću, Dačiću i Vulinu, te će uraditi dobro Srbima uopšte. Opet si se prevario Mile - Albanci te šutnuše kao zadnjeg - a udarili su tebi još jednu debelu recku. Sakupilo se već dosta toga - biće veoma težak Oktobar za tebe, tvoju stranku i tvoje papke!
Iako ne volim Dodika u ovome je potpuno u pravu
Ti si više razedinio ljude nego sto si spajao normala za tebe , ti gle ti face sama govori sve
Naravno da neće a ti se možeš i "usrati od sreće".
Za godinu dvije BiH ulazi u NATO i ovaj primitvac Dodik silazi sa politićke scene.U BiH živi manje od 600 hiljada srba prosjećne starosti od 43 dodine i kad bi pokušali bilo kakvo otcjepljenje srpske republike brzo bi bili poraženi.
Haradinaj je rekao da je srbija godišnje izvozila na Kosovo preko jedne milijarde EURa robe i da srbija ne može na silu izvoziti robu na Kosovo.Danas Kosovo nabavlja robu iz Albanije,Hrvatske,Makedonije, Turske,Grćke koja je daleko jeftinija i kvalitetnija od srpske robe.Na kraju Albanci sa Kosova ne žele da nabavljaju robu iz srbije.
@lari5 Ta roba ide kosovskim Srbima, uglavnom na sever Kosova.
Baveći se Kosovom srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi
GENI, BLIZI SE DAN KAD CE NASEM SRPSKOM NARODU SVANUTI, A TEBI SA LISICAMA BITI KRAJ. ZIVILA R. KOSOVO. ALBANCI, SVAKA CAST.
Srpski analitićari su rekli kakvo god ustrojstvo da bude na Kosovu srbi će biti getoizirani u nekoliko sela jer ih nema u gradovima Kosova.Ovi 1 posto srba koji žive na Kosovu su kolonisti koji su se kolonizarli od 1918 godine prvom kolonizacijom i drugom kolonizacijom od 1945.god.dovodeći srbe iz Like ,Hercegovine,Šumadije,Crne Gore i drugi mjesta bivše jugoslavije.
Vala bas. Evo mi sarajevski Hrvati ne prestajemo plakati sto Thaci nece doci. Jeste da je na Kosovu nekad bilo i katolickog zivlja, al' sta da se radi.
@politika.je mozes li mi objasniti molim te taj termin 'sarajevski Hrvati'? Sarajevo nikada nije bilo dio neke hrvatske drzave osim naci NDH. Kad su tvoji preci doselili onda iz Hrv.? Sto se tice katolika na Kosovu i Albaniji, nema privilegovanije religijske zajednice..iako mi ne gledamo tako. Primitivno nekako izgleda izraz 'katolicko zivlje'. Valjda se svaka osoba treba posebno promatrati
@politika.je svaka osoba treba da se gleda kao osoba, a ne da ga se ravna po arapsko-semitskim ideologija starim hiljade godina. Nas na Kosovu upravo ultra islamski nastrojen Sandzak, dok nas optuzuje za albanizaciju tog dijela, tako naziva katolicima i kako cemo mi biti u buducnosti katolicka zemlja, samo zato zbog privilegovane 'katolicke manjine'
MUSOLINI, MALA MACA ZA DJIKIJA.
VASOM TVRDOGLAVOSCU PLACAJU SAMO SRBI NA KOSOVU JER ZA PROIZVIDE IZ.TKZ RS I SRBIJE MORAJU PLATITI 100% CARINU.
Koji je seljaćina ovaj Duduk, pa on to i ne krije. Samo neznam dokle če on prosipati ovu glupu politiku.,
Grok,grok,grok...