Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2018 RS potaje država već očito 2020 Herceg Bosna i onda da uspostavimo normalne odnose, jer pravedno je to svakako ovo više ne ide i bošnjaci to uviđaju
Kim jong un iz Banja luke,opet prijeti...Kako se ne umori u pm?
@maaaaja..Kod njih ima sve.sam sve se zove BIH i valuta i pasoś a u njihovom svjetu to ima..Kako ba neznaś,śta svaśta u crtanim filmovima ima..ali kod njih ovo ni u crtanom filmu nema 😂.
jesul slavili i dug preśo 5 milliardi
Kmeeeek Boooošnjoookoo čuje se do neba hahahahahahahaha
To legendo, hajmo Bakiiiii sad si ti na redu.
Pa ni Bosanci i Hercegovci neće nikad odustati od države BiH !!! Nigdje na svijetu nema da u jednoj državi imaju dvije države !!!
Da se hoćete odvojiti više.
E pogledaj ti vrha i govana; ivanič ćoro, mile krmak i željko polumuško-polužensko. Kakve budaletine vode narod, nije ni čudo da su ih odveli u provaliju gdje će nadam se i ostatii!
Logično, jer ako bi zaživjela prava i pravna država na ovim prostorima malo bi bilo jedan Goli otok za bagru sa sve tri strane. Al jebeš to, nek je njima dobro a mi ćemo se ovdje podjebavat i braniti ih...Pa jel
Jel ovo ivanič klempo uči fatihu il mi se čini. Haman stavio ruke ko da uči fatihu genocidnoj tvorevini!!
Dodik vodi sve nas u rat, samo da ne bi odgovarao za kriminal i ogromne iznose koje je ukrao i tačka.
Realno, nije Dodik glavni krivac jer on što naumi to kaže i uradi. Krivi su oni koji šute i to sve dozvole. Krivi smo mi.
nisam mu ja dao dozvolu.
vi nemate drzavu ni identitet vi ste izdajice bosne !
Tako je i HITLER govorio !!!