Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije jer Stanivukovica Dodik drzi za jaja i ucjenjuje komromitirajucim slikama. Mali je gej.
Kako znas ili si i ti na tim slikama?
Poslije dodika, iduči 30 godina gledacemo na politickoj sceni ovog malog chetnika
Sve skupa: igra, trikovi, istaknuti igraci...nisko druga liga...
Klixe a gdje je vijest o tome kako je jucer u Srbiji dječak star 13 godina zaklao svog kolegu,zasto ne pisete o tim produktima srbovanja i murala ratnim zlocincima i teroristima?????
Da hoce i Vukanovica bi on zguzvo, a narod vjeruje ovim kvazi opozicionarima na kojima se zapravo Dodo i drzi, ovaj mali od pocetka samo rade za sebe , maze oci ljudima i udara im suplje hahaha
Jel ti dao kolu i smoki ?
Cirkusa se Dodik sa PDP-om. Dodik štiti prije sedmicu dana unaprijeđenog Stanivukovića u stranci. Stanivuković je sada Borenovićev zamjenik.
Igra "dobar i loš policajac". Kasnije je Stanko dužan Miletu!
Mijenjam trabanta za vartburga. Šifra, govno za govno.
Pricase da oni jedan drugog tucaju.. izdajnik se dobro guzi !!
Ej doktore, ako baja kaže nemore, onda ne more... Nisi svoj, uzmi Snikers...
Dzaba cojk plivo za krst i radio ostale velikosrpske ublehe, ne uklapa se u keiminogeni milje pod rezimom SNSD. Za Stanivukovica je bilo bolje da je ostao dosljedan stajalistu kojega ga je dovelo na vlast....ali vlast je slast i iz svakoga izvuce mast tj ono najgore
Zašto bi Dodick bio za opoziv svog čovjeka?
Ko koga ovdje sad?
Dzajic na aparatima
Da bidimo sad Džajića mangupa. Da li smije šefa neposlušat?
Izdo t3 Dodo Ðajicuuuuuu