Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih probati ove čvarke što ih naš predsjednik ovako majtorski i znalački miješa.
Musliman sam... Da se bira jedan prijesjednik u Bosni, za tebe bi glasao-Dodika. Ali da se boris za Bosnu kao za tu jeb. Srpsku.
Dodiik ima mudda ko sepete,pozdrav legendi!!!
Biti u državi s Muslićima nije lako. Teroriziraju žene, ljeni su i neznaju što je to demokracija i ustav. I za kraj još su više korumpirani od druga dva naroda. Nek im je sa srećom.
@Zeleni zub pa daj jado edukuj se malo citaj nesto jadnice,pa ti neznas recenicu sastavit.Znas li covjece napisat recenicu a da ne spomenes genitalije ?Najjadniji si na ovom portalu.
Dragi predsjednice, ne znam hoces li ih Ti i cijediti. Ako budes cijedio nemoj pretjerati. Ja volim da ostane masnoce. Zivio ljudino.
Naravno, Mirko Potirković ne može predstavljati ni svoju mamu.
Vaso pa tvoji Vase su ga izabrali... Neka vam ga... A jedite iz onog lonca sto vam on skuha....
Pored ove gardinuture kretena i podrepaša tipa Tihić, Sarajlić, Kebo, Timur, Genjac, mislim da Dodo ima pravo. Sa takvim mutavcima bolje ne praviti ništa ozbiljno, naročito državu.
A volja federacije? i opet je On je ponovio da se mora poštovati volja Federacije BiH :)
Mile kralj , najopusteniji lik u BiH koji se ne obazire na glupe komentare iz drugog entiteta :))))
seljak ostaje seljak
@stanoje go-ve-do napasi mu se onda ki-te kad ti je njegovo sve slatko !!!!! SIKTER
Zaprži im čorbu dodo....al ono do jaja...
Od naseg predsjednika je sve slatko.
Dzaba pare, dzaba pozicija, ne moze seljak bez kazana pa ga j.ebi...
Nema nista nit protiv bilo koga, samo hocu reci da nasi politicari Zlaja i ostale komunjare nisu nizasta. Nemogu da sastave ni vlast, a bore se samo za sebe. Kako su dosle komunjare sve je vise nezaposleni a kriza sve veca.