Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj KLIX nebi ni postojao kao portal da nema Dodika. Svaka druga vijest o njemu kao da je on centrala figura u svijetu a rs broji stanovnika kao predgrađe malo veceg grada u Europi.
Baš tako, ove izjave su ozbiljne onoliko koliko ih narod shvati ozbiljnim i mediji guraju, da ih svi ignorišu ne bi ništa značile, ali ne bi bilo klikova tako da se Klix prihvatio huškačke retorike
Klix piše ono sto Klixaši naviše hoće da čitaju. Klix piše ponekad i o svemiru ali tu nema makismalno 10 komentara (da je fake ili nešta o Bogu). Do koga je? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Shvatite , da je klovn Mile samo izvrsilac naredbi onih koji zele raspad BiH , ako oni promijene svoje namjere u suprotnom smijeru , ode klovn niz vodu ko brod od papira, shvatite to vec jednom .
Rekoše, "kad VAKAT dođe"!
Rat je u interesu samo političarima i njihovim istomišljenicima kojih nema puno, možda par hiljada ili manje. Razmislite malo narode i nemojte opet ginuti za ovu gamad na vlasti, uklonimo ih kad već imamo moć. Dodik nije nedodirljiv poput Putina
Tužitelji su korumpirani. Rade za "malu" državnu platu pa im Dodo doplaćuje dodatno ispod stola da ga ne diraju. Šmit je nečiji poltron, sad ne znam za koga, ali mu zasigurno nije u interesu da BiH učini dobro. Escobaru i Amerikancima ide u prilog da se svi međusobno pobijemo, zna se kakva je Amerika po pitanju ratovanja i miješanja u tuđe poslove i države.
U Bosni recimo da živi manje od dva miliona ljudi, recimo da ima možda stotinu korumpiranih pojedinaca počevši od Dodika, sad računajte ovih dva miliona protiv stotinu ratnih huškača. Možda još par hiljada njihovih istomišljenika iz naroda ali opet taj broj je ništavan u odnosu na dva miliona. Kad bi se svi sakupili i uzeli pravdu u svoje ruke, povratili bismo svoju državu. Ja vjerujem da je 90% i više, naroda u BiH sličnog mišljenja kao ja.
ALLLAHU AKBAAAARRR 💣💣💣💣💣
Sta se ceka?!?!
Od danas nema Dejtona a time ni Genocidne administrativno političke jedinice RS. Vrijeme je da i mi iz FBiH proglasimo da Dejtona više nema i da tražimo od Međunarodne zjednice pomoć u vračanju Ustava Republike Bosne i Hercegovine.
A pohlepni izdajnici niksic i dino im jos daju Ustavni sud da sve sto urade bude legalno
Joj sta vam ameri rade😅, a neki dan se ku***, kaze prijatelji bih, a ovo sve oni rade🤣🤣🤣
Ma sve je to vec dogovoreno.
Medžunarodni prestavnici su udruženi projekat koji je u saradnji sa rušiteljima BiH. Jer da nisu več davno bi smjenili TPA (Troglava politička aždaja)
Ovo su samo posljedice onoga sto je potpisano u Daytonu, sam naziv entiteta 'republika srpska' je mogao naslutiti sto ce biti.
Zagleda se tad u brata brat Nema sumnje pocinje rat
Nemoze raspiratori i diplome nikad biti vaznije od Drzave ! I naravno da treba svi ti koji su pocinili kriminal u vezi toga biti uhapseni i procesuirani jos davnih dana niko nije stao u njihovu odbranu ali trojka sta ovo sve radi i na kakva sve ponizenja spadaju i oni opet pruzaju ruku ljudima koji vrse drzavni udar i psuju Genocid SRAMOTA
A niksic i konakovic bi da mu daju jos jednu sansu toliko o nama i nasim politicarima mi smo dno dna !
Jedini odgovir an ovo je da se u Parlamenru BIH odmah sa vecinim koju imaju Bosnjaci (25/42 i nadam se jos koji patrota ) suspenduje Deytonski ustav sa entitetima i vrati Ustav RBIH , nema smisla ici u dalje pregovire sa pozicije Deytona , pa da vidimi . Ovo je cak i Deytonskom sporazumu predvidjeno ako se prekrsi , sto je sada rs uradila ...pa ovo je najbolja prilika da se rijesimo ovoga Deytona