Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seoska varalica. Nažalost ne jedina.
Ko je nama kriv sta god da dobijemo djelimo na tri jednaka djela.Multi kulti Rusi srbima,Hrvati hrvatima a turci svima .
Znamo vec od devedesetih kada su slali svoje dobrovoljce da kolju, siluju i cine genocid sa srpskim teroristima po BiH koliko dobro misle Bosnjacima i Hrvatima u BiH. Vuk u ovcijoj kozi uvijek su bili za Bosnu i Hercegovinu. Zadrzite svoje maskice za sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kakav god da je covjek se bori za svoje . Ovih nasih i nema nigjde
Mrš mrš mrš..........
Ovi nasi politicari, i bosanski, hrvatski i srpski gonite se vise u 3 pm sa svojim zahtjevima ko ce sta dobiti, koliko i od koga. Pa jestel vi normalni ?? Svjet nema sta da jedet a oni se bore i pune nam glave svojim praznim pricama. Njihove porodice imaju para da neznaju sta ce sa njima.
Boli Ruse i Kineze k za Srbe.
Ne treba nam od ruskih pogani nista
Donijeli su hiv i jos sto bolescina pa bi da podjele i federaciji.kurtone mjesto rukavica,neka to daju svrbima njima to i odgovara
On je predsjednik BIH. Žalosti ko vam je predsjednik.
Hvala al ne treba mi peremo ruke I guzice. Nego treba onda Dodiku da platu daje Rusija a ne BIH. I'll neka fino zamoli. ..
E jesmo sila. Sad se samo takmicimo ko ce vise i od koga zatrazit pomoci i ko ce dobit vise, a ko nece... Bas smo fukare...
Kakav bijedni prijedlog! Mislim kad bi sutra "Smak"Sviheta bio da predstavnici FBiH ne bi zatrazili pomoc od nilo.koga gdje bi Dodik posredovo. Neks "on"obezbjedi"ljudima u RS sta treba koji nemaju ni tabletu za "bolove". Koja drskost i licemjerje!
Ako Turci pomazu i Srbima i Bosnjacima, logicno je da i Rusi pomazu Srbima i Bosnjacima
I ti umjesto da trazis za citavu drzavu medjede ti opet narod razdvajas jer je pomoc stigla samo za rs
G. Dodik, tvoj narod vec dugo nalazi pomoć u federalnom dijelu BiH, i puni federalni penzioni fond, dok se ti reklamiraš kao neki veliki moćnik, čija riječ može prikupiti pomoć i drugima, a znaš da to nisi. Mi Bošnjaci ne smijemo zaboraviti zlocine ruskih pedofila po BH.
A Turska je jučer poslala pomoć Srbiji, šta rade BH političari, slikavaju se, valjda
Ovo je izazov Bakiru zbog Erdogana.Bakireeeeeeee javi seeeeeeeeeeee...
Kako to Dodo prenosi preko intervju-a.. zar se to nije moglo prije ugovoriti ko ce sta i od koga dobiti, pa da se onda javno iznese kako su rijesili. A ne: trazi i ti ako hoces. Ako se Federacija ne oporavi nece ni RS a i obrnuto.