Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce cetalju bit ce...BiH je oduvjek bilo, dok su vasi pretci jos bili na Karpatima, dok vas vase gazde nisu dovele sa im sluzite, BiH je bilo! Uvjek ce je biti...samo vas biti nece,ni vas ni nas ali ce BiH vjecno biti tu gdje jeste! Mnoge sile zube polomise ovdje a BiH ostade, tako ni vi necete biti dok je BiH vjecna ❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️
BiH nije ni blizu EU, vec na prelazu iz prvobitne zajednice u etno-feudalizam....jos se trijeznimo od kamenog doba
milosevic, mladic, karadzic, gadafi, saddam husein, hitler - niko nije bio vjecan pa neces ni ti. Doći će i tebi kraj
KRME 🐽
Jbe Dodu svasta nesto prvenstveno podrzava vucica vezano za CG a ovaj njega u njegovom stavu da ima tzv genocidnu tvorevinu Rep smrdsku u kojoj je vecina naroda siromasna
Bosnu federalizirati na više entiteta i nek uđe u EU.
Jos te Komsic od metar i pol i Dzaferovic gluho-njemi izradise ko pa dizes tenzije da se zaboravi sto prije izrada za NATOyPUT-HVALA TI MILE GDJE CUO I NE CUO.
e vala i od tebe jedna poštena, šta će seljak u građanskoj državi
Ne moras! Niko te nije ni zvao Baja..hajde ti na koridu konu poipj i zapjevaj takvim kao sto si ti..cuj ONO bi i EU a,na crnoj listi..pa,normalno da neces jer bi morao odgovarat sta si ovdje belaja samo radi svog ..eljackog ega..napravio.
normalo da se protivi majmun, nece moci krasti kako hoce, svoje sulude ideje sprovoditi i pokusavat narusavat red. mame ti se najebem dodo
Niko te ne hebe dodo
Ko tebe doce jebe zasta mars
Mislim da se ti na kraju i neces puno pitati.
Dodo, fzaba ti sto si u predsjednistvu, sto imas vecinu sa SNSD-om, sto imas dupeljupca Covica, mozes samo da kukas a BIH u NATO ne mozes zaustaviti.
Dodo, kad mu se izvuku zivci upravo izjavi ono sto misli a sto Evropa i ne voli bas da cuje.Samo se ukopava sve dublje i dublje.
Dodik može da funkcioniše samo u krkanskoj a nikako u građanskoj državi.
Bravo...oni vec i znaju da ti nisi ni za sta sto bi moglo biti gradjansko....nego samo za "srpsko"!!!!! Npr. srspske sume, srpske vode, srpske ptice, srspska govna, srpske kise Helem,dalo bi se nabrajati do godine,ali na svu srecu ljudi znaju da si ogranicen pa se ne uzbudjuju sto tamo neki Dodik kmeci!
Ko da te neko j**e, nije ti upoće stalo 20% do ove države kao Komšiću.