Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš \"ass\" mladi glupavi četniče, da te podsetim na opštepoznatu činjenicu da kriminal razara ekonomiju svake države, i da tu nema izuzetaka. U razorenoj ekonomiji je veoma teško pošteno živeti. Dakle \"ass\" zar nebi voleo da ti i tvoja deca imate nadu u svetliju budućnost ??? Ili misliš i dalje tražiti utehu u četničkom srbizmu (alkohol, narkotici, laganje, kriminal i nasilje uopšteno) ???
Pa \"ass\" ja razumem da horda novokomponovanih srpskih glupana (četnika juniora, takvih poput tebe) gaji beskrajnu ljubav prema skupocenoj političkoj mafiji, i da je odraz višedecenijskog primitivizma, ali problem je u tome što vaše bande (\"republika srpska\" i \"srbija\") po principu spojenih posuda šire kriminalnu epidemiju ne samo u bliskom susedstvu, već i po čitavom svetu.
sta ocekivati od srpskog seljacine, manijaka i fasiste mafijasa s laktasa osim retotike mrznje i bijedne papcine naciste ?!! i blato od svinja je cistije od ovog srpkog hi.tlera !
pa nije tesko ici bosnjacima na zivce, a isto tako ni pravoslavcima i katolicima, dovoljno je da se drugacije zoves i odmah im igras po zivcima
@dedinog pa da neide Bosnjacima na zivce jel mislis da bi neko glaso za tog koruptnog krmka
@Mrav pa vasa braca kontrolisu beli prah,kako citam dobro posluju i kod vas zelenih
Braco Bosnjaci drago nam je da se brinete za nas ali mi imamo svoju Republiku a vi svoju ,nepristojno je stalno raspravljati sta se kod nas desava ,ko da se sakrijes kod komsije da gledas sta mu se u spavacoj sobi radi.Mislite li da tako rade Italijani i Francuzi
hahaha, CAR
SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti. OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
dedinog mi sunneta da nije bilo 60 minuta i ovog portala niko nikada ne bi cuo za dodika kojem radite besplatan marketing sto ga vise mrzite i pokazujete u gorem svjetlu to ga ljudi vise vole
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukelića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
Koliko je banda opasna, najbolje se prisjetiti opštepoznatih činjenica, kao na primjer: Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića.
Odlično razumijem mlade Banja Lučane, ali oni treba da imaju na umu da su im napori da zaustave građevinsku bandu Milorada Dodika, jednostavno došli prekasno, i da prije izbora nije moguće ništa poduzeti protiv pomenute bande. Da bi Banja Lučani sačuvali ono malo preostalih zelenih površina u svom gradu, moraju permanentno poduzimati otvorene propagandne mjere (naročito u predizborno vrijeme) protiv Milorada Dodika, kako bi se smanjile šanse da ovaj mafijaš nastavi činiti štetu po Banjoj Luci.