Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko 20 000 Eura plata. Komšić 6000. Džaferovic 6000. Dodik 6000. Niko nista ne mora radit. Plate idu
Znači i Izetbegović i Čović će se izblamirat ako sazovu sastanak , dobro mi živimo ko nam sve državu vodi ..
Bitno je da vam plata svakog mj.leze na racun koju ni 30% ne zasluzuje nijedan prevarant naroda u Bih .Samo se vi prepucavajte strancki bih ce jos 25 god biti u istim govnima.
Ovo je dobro: "neću da se blamiram". Pa kad se ti ne blamiraš?
Citira frajer andrica ono bi rekao da je pricitako koju knjigu, a svi znamo da njegov savjetnik kundurica cesto citira andrica. Sto se moze prepoznati da nije ni prosao pored knjige.
🐂
I nemoj vala, šta'š bezveze trošiti kalorije! A i onako ne bi imao šta pametno reći! Vlahahahahaahaaaa
nije ti to estrada , ti si u politici i treba da radiš sve za boljitak života ljudi
A gdje je značkica na reveru preCedniče?
Ti si plaćen da se blamiraš, samo to i radiš kako si došao u Predsjedništvo. I taj citat od Andrića je jedini koji znaš, s tim da ti ga je savjetnik sukno.
Dodik & rezim se boje kao i svaki drugi gubitka vlasti. U njihovoj percepciji postojanje RS je garant za njihovu vlast. Medjutim da bi kao "ocuvali RS" (al u sustini svoju vlast) oni guraju politiku koja vodi daljnjem ekonomskom, politickom i svakom drugom propadanju RS a i nas zajedno s njima jer prica o tkz "predstavljanju naroda" dolazi iz sva 3 pravca etnosa. Takve oligarhije su politicki plitke i civilizacijski zaostale.
Ljudi oni primaju doobre plate. Ne moraju nista radit. Tako se dogovorili
Kad pogledaš ovo sa strane moreš se dobro nasmijat. Sreća pa nemora svatko ovisiti o BiH kao svojoj "glavnoj" državi. Dodik ima svoju glavnu državu a s BiH može da se kocka, što i radi. Šteta što maloumni to ne vide, vide samo 2 člana predsjedništva koje su izabrali i misle da su jaki sada :D
Evo nece vise da se igraju jedni s drugim...kmeeee...ko je kome ukrao lizalo :( Koja ste vi bagra, a to sto ste od naroda nakrali dabogda vam za lijekova trebalo