Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi je mjesto u zatvoru iza resetaka
Kad je neko od glavonja završio u zatvoru? Oni postavljaju kadrove u sudstvu, inspekciji, policiji...ko da ga procesuira?
SFOR će ga uhapsiti .
Dok ne pocnu gorit pumpe i kod nas i kod njih, nista od ove price..ne moze on skontati probleme raje, kad mu je plata 3 hiljade, a voza se sluzbenim kolima i drzavnim gorivom, lako mu je palamuditi od PDVu
podjelite plate narodu u skladu sa potrebama potrosnje i nikome nece smetati cijena goriva. u njemackoj je cijena goriva kao kod nas 2,4 2,5 km ali je najniza plata 800 eura ili 1600 km
Mile is right.
https://www.youtube.com/watch?v=Yrzk5wW0STQ
Britanci ce mu doci glave,nastimace govedarici da ga pobjedi
Mislim, pazi ti vepra. Kao RS ovo u regionu, RS ono u regionu. Svaka druga mu je fakat antiustvana, a pi.ka Bake suti i popusta. RS NIJE DRZAVA!!!
Pa nemoj smanjivati da ti gorivo pojeftini. A ti pojeftini gorivo da si smanjis akcize...
U zatvor!
Dizi im tamo u genocidnoj bar jos marku. Guzi ih kad su tolko mahniti da te izaberu.
@Papagajj a kod tebe jeftino magarcino glupa
Jebbem ti mater, a i baketu i čoviću, da se ne osjećaju zapostavljenima
A kave su ti plate i penzije u manjem entitetu - Dodoljigo?
Koje licemjerstvo... Kaze nije vlast ta koja formira cijene goriva, a oni su zakon o akcizama glasali. Jos kaze, kao narodu je lose sto 'neki' blokiraju puteve, a ne zbog visokih cijena.
Fakin podrzava naftni lobi i u interesu mu je da cijene budu sto vece jer uzima vece poreze i akcize
Došao na NATO tenkovima, i dalje jaše narod istim kursom...kad zagusti tu je MMF da podmaže, i idemo dalje.
Šta je sa silnim novcima od registracija vozila? Ceste kao da su izrovane, putevi su odvratni. Slabo označeno, na svakih 5m po tri rupe na cesti? Gdje ide taj novac? Šta narod plaća?
Kojo narod mislis ovxe