Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nas dere kad moze umjesto da fup stoji na granici i Neda uci u federaciji jer svi dolaze preko Srbije i dijela Bosne pod genocidnom okupacijom srba
@Pridrazici hrvatska ih vraca u bosnu, a ne vraca iz srbije u srbiju nego ih pusta dalje u bosnu da idu, bg-zg konekcija!
ako federalni mup stane na granicu entiteta to znači da više nije unutarnja vec spoljnja granica. decko, priznajes rsu da je drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neki dan Drinu kod Šepka presla grupa od 42 migranta. Niko mi ne moze objasniti da toliku grupu ljudi niko nije primijetio, odreagovao i vratio ih nazad u Srbiju. Umjesto toga ih hvataju, tovare u autobuse i salju prema Federaciji. Nesto u cemu imaju iskustva od ranije. Sve je ovo igra kako bi se dodatno otezala situacija u drzavi.
Hoćeš,hoćeš Dodo,uskoro ćeš prihvatiti dobru i RUKA,za svoj analni otvor.
Nije bolan smišljeno u Sarajevi isti oni dolaze iz Srbije i šalje vam ih Vućić .
jest ovaj dodik papak!!!
Ako ih necete prihvatiti u Federaciji na zemlji sto je nekad bila srpsko selo da vam ih posaljemo u RS u jedno od sela koja su bila Bosnjacka? Mi smo uvijek za kompromis
stigao domacin kuce
Ti ih pustas iz srbije u shumsku! Neka ostanu u shumskoj.
Jedi vanago iz Sarajeva..popusti nas malo idiote provokatorski..nije svak ko ti pijan od 07h.ujutro mamlaze golemi..pih..
Kada cemo dodo cistiti dvoriste nane Fate?Pusti se ti migranata.
Medeno polje nije tvoje , kao sto nije tvoj entitet zvan RS, jesi li dobro procitao!!!! Ti oih pustas u BiHda bi dosli u Federaciju, sram neka te bude. Ti si PROBLEM!!!!
Dok mu Klix da ovoliko medijskog prostora, možda je sponzorisano... IGNORIRAJTE DODIKA. to mu je najveća kazna..
Ova Srpska retorika uvijek ista, "protjerivanje srba sa njihovih ognjišta" . Zaboravio Dodik kako je povratnicima u Podrinje ucjenom oduzeo mjesto prebivališta pred izbore 2018. i natjerao ih da se svi prijave u federaciji.. Do kad će ovaj svijet jebavat ova nepismena budala.
Ti migranti ulaze u BiH preko teritorije Srpske. Meni kao Srbinu je ova izjava nedobronamjerna, ne samo prema Bosnjacima, vec svim narodima u regionu. Nisu ruku na srce ni vasi politicari bolji.
U Sarajevu su smislili citav ovaj rat u Siriji da bi protjerali srbe sa vekovnih ognjista...
A ne d'o Bog da se Bosnjacki prognanici masovno pocnu vracati u svoje kuce, na svoja imanja u RS-u... Bilo bi krvi do kolina...
u pravu si dodo, nedaj medeno polje....nesto kontam da ih naselimo sve u Banja Luku, Doboj, Mrkonjic Grad....sta mislis ti ??