Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce na ovom clanku biti preko 500 komentara jer stoji ime Dodik i njegova slika. Koga briga za ove etnonacionaliste upravo ih mediji konstantnim objavljivanjem dizu u nebo i daju im na vaznosti. Smrt etnonacionalistickim partijama iz redova svih naroda sloboda normalnim ljudima.
Po čemu to smatraš sebe normalnim? Za početak, tu si sa nama nenormalnima ... znači voliš naše društvo.
Probaj u Zmaja na stanici ćevape
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vo o govedu!
glasaću za Dodika jer jede govna bez dlake na jeziku!
A , šta misliš ronhille , da li njega zanima tvoja , i da li će on glasati za tebe ..? Aaaa
Neces ti ni glasati ti ces biti u Jagomiru..
taj bi samo da glasa za svog kuma.
Podanici i izdajnici iz SZP-a nemaju nikakve sanse..kandidat vladajuce koalicije pobedjuje u prvom krugu a predsednik Mile ide u Sarajevo da zavrsi zapoceti posao.Ionako je sve ovo predugo trajalo..vreme je
govedo il rudonja isti kuqac
Ne javljaju se ona trojica retarda iz predsjednistva, da nije Remzijev het-trik upalio abd??:)))
Jao papka ko djete na tuti ccccccc na sta spade mile hrvat pravoslavni cccc :)))
100kg masti i 55 kg cvaraka se da napraviti od ovog utovljenog vepra
Veće bruke i poniženja za SDS nema i ne može ni biti od činjenice da je na njenom čelu dezerter".-RECE TADIC,E BAS MI JE NESH NICE OVAJ GOVEDARICA.BOZE, ZASTO LI SE DODI NE DJASVI
Ti si nula !
Pošto je nadnaslov U SVOM STILU, predlažem cijenjenoj redakciji da napravi rubriku DODIK STYLE, koja ne bi bila podstranica rubrike POLITIKA, nego podstranice HORROR & Co.
Kako stranci kažu tako će da bude...a političari laprdaju da zabave narod i skrenu pažnju sa istine.
Dodik će ovog da pomete. Lik je u odnosu na laktaša ograničenje....po svemu.