Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo care...Ovi Srbi su optereceni sa tobom, skoro pa se i kunu u tebe...
Da te volim dusa zna draga moja BIH...
RASPADE SE BIH EBO JE KO JE SASTAVI
ALO RASPADE VAM SE ETNOCITET
Bem ti bre ove vukoje.bine
Tu su i najpoznatiji Diskoklubovi i Diskoteke sirom EU naravno Srpski.
Nova destinacija Sarajevo, Tuzla, Zenica. Znate mora sve da se rimuje ha ja
Odlazim iz ovog grada da ja sebi srecu trazim prepuna sam obecanja,dosta mi je vasih lazi.
Nova destinacija Banjaluka,Beograd Bec. Znate mora sve da se rimuje bre ej.
Odlazim iz ovog grada da ja sebi srecu trazim prepuna sam obecanja,dosta mi je vasih lazi.
Ti si nepismen.
@RS ma pricaj bre ti sta \'oces vidim ja kolko njia stize vam po drzavljanstva
Ma jok. Neće. Može ih biti samo manje kad poumiru starci koji su se vratili da umru. 1998. je bilo 20% Bošnjaka u RS i doveli su Dodika na vlast a danas ih nema ni 5%. Šta nam to govori ?
Serb,01.02.2010. u 11:49 \"Fašizam je prisiljavanje ljudi da žive zajedno. BiH je fašistička tvorevina. Narodi u BiH su u više navrata i načina u prošlim vjekovima pokazali da ne žele živiti zajedno. Podjela je jedini garant mira i dobrosusjedskih odnosa.\" E nije. Ali moglo bi bi biti tako, da ste Bosnjake totalno eliminirali iz Bosne, koji smatraju Bosnu njihovom jedinom domovinom. Ne zaboravi: I ako su Bosnjaci muslimani, ipak su oduvijek zivili ovdje. Podjela Sumske:-).......pa prije ce biti Bosnjaci opet vecina u Srebrenici, Zvorniku, Foci, Visegradu, itd. ZAPAMTI
Ja mislim da ce za 5godina FBIH ostati prazna tj. pusta napustana od strane njene nezadovoljne omladine koju sve vise i vise boli ona stvar za tzv. BiH i sličnim sranjima od kojih nema nikome nikakva zivota.21 vek je bre ejjj. Srbi dobijaju srpska državljanstva i pasoše. Živim u BL a državljanin sam Srbije eeeeeeeej. Još kad Srbija uđe u EU živiću u BL a biti državljanin EU eeeeeeeej Srbijo mati hvala ti ! Vi ste u getu a iz geta se bježi.