Komentari (594)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti možeš birati između traktora, zatvorske ćelije ili bijega u Rusiju. I to je broj tri. Već si prošlost.
Pokusaj Mile, pa da vidimo. 200 000 patriota te ceka. Nego, jos nisi negirao genocid od kad je zakon stupio na snagu. Nisi Mile vise Baja. Sad si obicni mis.
Imaju 3 države: idite vi u srbiju, hrvati u hrvatsku a nama BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Krmak, opanke na papke i razguli komunikaciju, ni Srbija ni Rumunija ti nisu daleko.
Ni Doboj ni BL
Ćibe Vlahovi, dajte se ka Karpatima!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E, nikad više 92. Ali, baš nikad. Kad nije uspjelo tada, sad nema hablešćino teoretske šanse.
Zašto državne bezbjedne agencije ne hapse neprijatelja broj 1. u BiH. gori je od Bin ladena
Vec imaju Samo neka svako seli gdje voli
Imamo 3 drzave BiH Srbija Hrvatska..Svako svojoj matici kome se nesvidza u ovoj kojoj zivi,nemogu ja pljuvati na njemacku u kojoj zivil i traziti bosnu u Stuttgartu gdje nas ima preko 40000 hiljada…bosanaca Stuttgart okolina..
Ako nato bude intervenisao tek tada nece biti sukoba. Mis mali sebe poredi sa NATO-m hehe
Bolher, dlaka na mudim@ ona neobrijana, nebitna :)
Mozemo napraviti i 5 drzava, Republika Vojvodina, Republika Sandzak, ...
pavijane, žili mi ruka
Čuj keyboard fucking warrior-a što se kite lažnim patriotizmom. HAHAHAHAHAHAHA. Koga ćete ba vi ispucat?? Kakve ublehe udišu zrak hahahahahaha
E ti si naso da je dijeliš,,,hajde podijeli je ako mozes !!!
Pa mi odavno imamo tri drzave, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.
Pa mi odavno imamo tri drzave, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.
Nema potrebe za pravljenjem tri drzave .Vec postoje drzave Bosnai Hercegovina , Srbija i Hrvatska . Dakle ako ne mozes zivit zajedno , samo se preseli preko Drine i problem rijesen .
Ma ti si se nahapo, pa možeš srat ko grlica,vila i stanovi u Beogradu ,Moskvi,kažu i Kipar je u opciji,zamijenio si traktor za avione i helikoptere, siču naravno ostavljaš da ratuje a i " ronhil " više ne ide ko nekad.
Dodik hebali li ti bosnjaci svi muslimani cerku kad je bila mala i zenu prvo ja onda svi bosnjaci muslimani ti hebali svu fameliju zivu i mrtvu seljacino idi pod sator tako i vucicu pobili ste muslimane polo bosne sad niste genocidasi viste genocidna tvorevina unuce ti hebem od 2 kg