Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesu ofirni obojica
Mile, da je tako uveli bi sankcije Bakiru, a ne tebi. ;o)
Nije ni njegovo maslo za ramazana
A kako ono kazu,vrana vrani oci ne vadi ... :)
Jadna majko ko nas predstavlja, budite se bošnjaci!
Jahači Apokalipse...
ja jedva cekam da vidim da se na nekom sastanku popljuju jedan drugog, a ne ovoko proko novina
Narode, ima li šanse da ove lopove i huškače poskidamo sada na izborima, ovo nisu osobe koje treba da vode državu, upravljaju našim životima i parama, oni se ponašaju kao u srednjoj školi, prepucavanja, a primitivizam ovaj je prešao sve moguće granice od bruke do ludila. Stvarno sramota kako se ponašaju, a o bahatosti i ne poštivanju svaki svog naroda više nema šta da se kaže, užas
Narode, ima li šanse da ove lopove i huškača poskidao sada na izborima, ovo nisu osobe koje treba da vode državu, upravljaju našim životima i parama, oni se ponašaju kao u srednjoj školi prepucavanja, a primitivizam ovaj je prešao sve moguće granice od bruke do ludila. Stvarno sramota kako sr ponašaju, a o bahatosti i ne poštivanju svaki svog naroda više nema šta da se kaže, užas
Zato što te boli istina krme šizofreno, vidi ti očiju.
Ljudi iskreno, ja jos nisam cuo da je bakir prijetio. Dodo je onaj ko cijelo vrijeme prijeti.
Svi smo bi BAKIR ! Zivjela BOSNA!
Bgmi nismo, nedaj bože, mi pošteno rintamo za platicu da jedva režije platimo, onaj ko je Bakir taj je uhljeb ili je u dijaspori, ko je pošten taj nije Bakir. Volimo BiH kao teritoriju, ali ovaj jad jok bgm
Gavran ti je u gaćama.
Koliko god nisam za SDA postoji razlika.
Stara fora, Dodik ko fol napada Bakira Izetbegovića i na taj nacin mu pomaze da ostane na toj poziciji. Providno i bijedno manipuliranje ljudima! Namjerno nisam napisao >svojim narodima< jer mi se od tog naziva povraca!
Tri crna gavrana su u crno ovaj narod i ovu drzavu zavili, nit si ti predstavnik srba nit je covic predstavnik hrvata niti bakir predstavnik bosnjaka!!!!! Vi predstavljate lazne ideje zarad dobrobiti sebe i svojih guzica to i ptice na grani znaju, licno sam radio ketering u vogosci gdje ste se zajedno veselili ja svoim ocima gledao serif vam pjevao, kad nesto vidis svoim ocima niko te vise ne moze ubjedit u suprotno. Vi ste 3 brata koima trenutno ne ide kako su zacrtali !!!!
To brate . Ti si licno radio ketering ko sto je moja guzica bila u Njujorku . A dvojici brace ne ide nikako , jer onaj treci nije pljackas i kriminalac kao ova dvojica . Bogami ovoj dvojici ne bi bio u kozi , ruka se polako nadvija nad glavama .
Nije on gavran, nego kriminalac! Isto kao sto je i Dodik (i Covic naravno)!
Nahe.bem vam se najmilijih svima redom, vi ste gofna koja su pokrala i na dno satjerala ovu zemlju koja zivi od milostinje, donacija i mmf-a, rastjerali ste i staro i mlado na sve strane svijeta, da ne vide rodne grude u godini 2put, il u 5 god. jednom. Kad poc.rkate akobogda jednog dana obasjace sunce narode i ljude u BiH.