Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni ja moj Mile, jesi najluđi otac te hebao 😂😂
Kakve su ovo sankcije kakva je ovo farsa nista konkretno
🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kao narod historijski ste za Bajram napadali i druge narode.Bošnjake u Bjeljini ste ubijali,protjerivali,otimali imovinu bošnjačku,i kamo sreće da su te žrtve doživjele neke sankcije,a ne smrt.
Ovaj je melem za ranu...😂😂😂
Hrok hrok krmce!
Sve ok,ali najsmjesnije je sto se u Dodikovom drustvu nasao i ,, Doktor,, Mirsad Kukic,Kako ga vole znati njegovi botovi. Jedan se moze pravdati americkom mrznjom prema Srbima,ali Sta ce jadni Kuko? Kako ce se on braniti?
Ahahahajhahajahahahahahajha!!!!! Koji beg majke mi!
Đikani lete u nebo.
Ovako šalju Ameri ćestitke za Bozić ….haha
Presmijesni ste vise!!! Al se Dodik nasikirao sto nemoze na godisnji u ameriku ili tamo kucu kupiti... ovim mu samo dajete vjetar u ledja i pomazate... dobro vam je i rekao da mu se hebe za vase sankcije... koji levati auuu...
Ovde je mnogo vise od putovanja u Ameriku,samo se vi tjesite.
😀😀😀😀
A IKONA ?
tipicno je to za vla$cice da im nije jasno sta su pogresno uradili. Sve one osudjene masovne ubice i genocidasi, silovatelji djece zena i cak i muskaraca, snajperisti koji su pucali u djecu jer kako su rekli to je majci gore nego da nju ubije, nikome od njih nije jasno zasto su kaznjeni. Njih od malih nogu uce da je ubijanje drugacijih najnormalnija stvar i zato i mogu nakon svega mirno da spavaju. Radi se o mentalno zaostalom plemenu koje je ostalo u sesnaestom stoljecu.
Čudi me, inače ti sve znaš jer si najpametniji, najpoštenijih ma sve najjjj , pali onaj tenk na kojem si došao i rikverc u mišiju rupu !
Nema vise zustrih izjava Mile, sta je ? Nema vise koristit Paypal i kojekakve americke aplikacije koje kontrolisu transakcije novca.. Samo plitki ljudi misle da su ove sankcije prazna prica. prdno si u sisu Mileee.
Slavi ti 9. Januar pa ces opet bit kaznjen. 😂😂 Gotovo je Mile GOTOVO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦NEDAMO BOSNU ❤️❤️❤️
Nu sotone ne zna zbog čega. Pa pozivaš na rat jeebo te rat. Secesija je rat dorate, zbog toga se i ratovalo.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja odo iz ove drzave Hahaha