Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...saće dodo tatrane da posmatra teferič na linji bakinjo - čovinjo...federalna sapunica u n nastavak...
нешто контам, да ти спуцам минус и оде ти испод љествице:)
slijedi preglasavanje u predsjednistvu i svim nivoima vlasti i sda ne smije sama u vlast da ponese teret i hipoteku kao stranka koja je bila saucesnik u daljnjem rusenju bih !
Sacuvaj me boze ovakvih politicara...i jos glupljih ovaca koji ovako nesto biraju...kada onda ovo s 3 pomnozis -onda dobijes sliku Bosne :-(
hahaha,tesko se vama s bajom ogulit ce genocidnu tvorevinu vidje cete to
Bez SDP-a vlast na svim nivoima se formira do Nove godine
Šta nas briga za te prolazne vlade i stranke. Nama je samo važna "Jedna i jedina nam domovina Bosna i Hercegovina".
cuj zadovoljan rezultatima :D:D:D
ZA DODIKA JE PROBLEM STO FBIH UOPSTE POSTOJI I STO SVE NIJE REPUBLIKA SUMSKA! Lol
Hoce ali u qurcu. :D
Hajde BRE Mile, najavi več jednom taj referendum o odcijepljivanju majke ti da se rokamo malo BREEEEEE, više ste mi vi srbi dokurčili majke mi.
oerlikon, da me staviš pred streljačkim vodom treba prvo da me uhvatiš - ZA ČUNU BOSANSKU, oh pardon, prvo pitaj mamu jer ona je vrlo zauzeta mojom čunom i pitanje dali bi te ikad putila na red :)
Pa ajde ako ste junaci a ne samo "internet koljači", da vam se osvetim i nabijem nanu na podmazano kurčinu a djecu vam na podmazani kolac; MRTVU VAM DECU DA MAŽEM NA LEBAC UMJETSTO NUTELE.
Dodik se ponosi bez imalo stida da vodi tvorevinu sazdanu od 2000 masovnih grobnica, najvece zlo u Evropi
Dodiče, hu fak ju!