Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacekat cete se
Skuplja izgradnja interkonekcije nego potrebe plina za RS u narednih 100godina. Pitanje je zasto FBIH nije izgradila skladiste plina u Tuzli koje kosta 80 miliona km...isplativost invesricije je u 5 godina. Kupujemo jeftin plit ljeti a zimi ga trosimo u FBIH. Neko bere velik kajmak u plinskom uvozu.
Istocna interkonekcija SE MORA usloviti juznom interkonekcijom kojom ce operirati BH gas. Samo u takvom scenariju prihvatiti istocnu konekciju. Pa nek Dodo vrsi pritisak na havera Covica.
U FBiH su pobjednici: SDA sa 238.000 glasova, SDP BiH sa 131.000 glasova i HDZ sa 130. 000 glasova. Te tri stranke imaju predsjednika i dva potpredsjednika FBiH, one treba da imaju i ministre u Vladi FBiH. NiP ima 50.000 glasova i nema šta da se petlja i da govori SDP-u šta će raditi. NiP-u odgovara da Čampara ostane u tehničkom mandatu ministar,ostat će i stari saziv SDA, i stari saziv HDZ-a. SDP-ovci su stvarno naivni. Formirajte novu vladu sa HDZ-om i sa SDA.
Ovako nećete dobiti ništa, a ostat će u FBiH stari saziv SDA, stari saziv HDZ-a, NiP i blokirana FBiH još četiri godine.
Isprvka NiP ima 67.000
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Istocna interkonekcija SE MORA usloviti juznom interkonekcijom kojom ce operirati BH gas. Samo u takvom scenariju prihvatiti istocnu konekciju. Pa nek Dodo vrsi pritisak na havera Covica.
sve kriminalci za stolom.gledaj vulićke bogati.
Dogovor o raspadu BiH u slućaju ne izbora vlade federacije pod plaštom ne mogućnosti dogovora.
Čović mu danas u Banja Luci zatražio da se primiri dok mu izdajnici iz crne četničke trojke ne isporuće vladu Federacije..
Cuj genocidne tvorevine sto pokusava da nametne sebi neku vaznost..vasa je nadleznost uzgoj krmadi..sjetve..lov i ribolov..
Pravi seljački folovi - prvo Stašu yebača isturi ko pjetlića da ispita teren možel' se šta na foru, pa onda kao Baja spušta loptu na zemlju. Bože sačuvaj, seljaci i država ...
Nema vlade Lendo rekao jok
Svi neprijatelji Bosne i Hercegovine na jednom mjestu....
HDz i SNSD nikada nisu bili bliski ali zahvaljujući zelenim krezavim kozoyebcima napravili su danas da dva najveća neprijatelja Bošnjaka postanu prijatelji. I oni sad pričaju o nekoj izdaji. Mrsh gamad kupljenodiplpmaska zelena. Pljujete osmorku a sve ste to radili zadnjih 25 30 godina
Bave se politikom a ne nećanjem kao osobe poznate kao sebijin suprug
ukratko, rekli mu, ne smijemo izdat dok nas ne izaberu, jer nećemo bit izglasani onda. I Dodo reko, pričekaćemo onda dok sjednete u fotelju, a onda kako smo dogovorili
pa ti si mogao kompenzirati trgovsku goru za tužbu pelješkog mosta, no nisi. pitanje zašto si onda bio protiv tužbe ako su Komšić i Džaferović bili za tužbu, ti potegao nacionalni interes??? postavlja se pitanje šta si dobio zauzvrat kad se zna da tu nema nikakvog interesa RS.
Mozes cekati.
Poduvaće Vulićka vepru, mogu lovu staviti.
Sljedece izbore glasati za Mirsada Hadzikadica, doktora nauka koji je skolovan u Americi, te direktor instituta za kompleksne sisteme u Sjevernoj Karolini. A ne doktora filozofije (🤣🤣🤣) i babinog sina
minusi jer promovisem skolovanog naucnika umjesto SDA i SDP, bosnjo je prava ovca