Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa logicno, taman splasnula buka i galama oko deklaracije, danima je vec tisina u zraku, mir, lijepo vrijeme i treba to malo razjebat i napraviti jos jednu u nizu vjestackih kriza, izlanuti sto vecu glupost da se cuje za njih jer narod vas zaboravlja.
Analogna Na Balkanu, ako te nema par dana na naslovnicama, ti si zaboravljen, ne postojis. Zato svako malo moras napraviti skandal, kontraverzna izjava, nacionalna mrznja omiljena, uvrijedi druge stranke i politicare da i oni tebe reklamiraju, a ti njih vec jesi i tako u krug. Mediji da prestanu objavljivati njihove idiotizme nestali bi zauvijek sa scene. Sljedeca godina boze pomozi, izborna.
Ja mislio hoce Fabriku da otvore neku. A on sprema odgovor 😂😂😂
Vidis,dva mjeseca je potrebno da se utvrdi dijagnoza ,,SDA deklaraciji".Oni su osjetili da nece imati razlog da se prepucavaju pa rove i traze elemente.Oko fabrike se ne mogu svadjati pa nije interesantno ha
Odmah pokrenuti spor o ustavnosti imena đenocidne!
rs je ime entiteta ona nnije republika.i dabogda crkla.a onaj nas ake aj sto nema cunu nema ni muddddda
Imali ijedan diplomata da onom KONJU dodi dokaze da je Bosna i Hercegovina nedjeljiva i da je svih gradana bilo koje nacionalnosti?On kad nema pisani text pred sobom lupeta ko Maxim po diviziji,jednostavno nezna sta prica.
@mujke To su govorili i za Jugoslaviju .... cak je Juga i fudbala igrala bolje ... ali hebiga, samo je Allah vjecan .... tebi ako je stalo da zivis sa Miletom, ti u RS, a sto se mene tice, ni Makarska nije u istoj drzavi, al i da jeste, ne bi je vise isao puskom oslobadjati ....pa tako ni aktase ....svako nek ide gdje mu je bolje
Potresla ga pobjeda reprezentacije
Molim SDA da izda jos koju deklaraciju ako mogu i ostale stranke samo kontra ovome krmku.. hvala
Oslobođenju je Komšić dao izjavu: Vučić i Erdogan su u Beogradu djelovali kao da rade u dogovoru.
@Termiti SVI SU PROTIV kOMSICA .... to je stadij u alkoholizmu
Hahaha krmak mozes kurcu sviruckati
Ovi iz kljiksa bi pocrkali da im nema Dorata da ga svaki dan objave za nesto. Trebo bi vas tuziti koliko ga kacite na portal.
Opet mlati praznu slamu
"... a sta cete Mile drugo radit`?Bez prebijenog pfenniga u dzepu,sa stomilionskim dubiozama,s preduzecima koja vrijede 1 KM.sa katastrofalnim natalitetom,sa odlaskom omladine iz zavicaja,morate nesto besjedit`.I tako beskonacno napacenom narodu ulijevat` laznu nadu kako cete im ...evo jos samo malo...ostvarit drzavu...moj Mile..."
https://www.udrimuski.ba/clanak/74305/esad-jaganjac-ohr-i-medunarodna-zajednica-saucesnici-u-nastavku-hibridnog-rata-protiv-bih?fbclid=IwAR0gj5cPYYgRilMg8meUj3Jz1VBVJk6JgmwdtxqFwbmt_C-5l5nY5jF7op4
to Mile samo naprijed, otjeraj sve iz rsa u Njemačku svojim ponašanjem
Boli Dodika briga, Sarajevo sve napravi šta oni žele. Niko od Bošnjaka neželi autoput za Beograd, niko neide tamo na posao. Svi odoše u Ljubljanu ili u pravcu Minhena. Ali pravi se... SDA bi ali nemože iz svoje kože. Smeta mu amanet.
Glupan
Jedi govna....