Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se mene tice nemoj ti nikad na sastanak otici.
Zlagumdzija je americka marioneta, bas kao i Laktasenko koji mu toboze oponira. Sve je to bagra koja narode ove zemlje godinama nekaznjeno pljacka i ugnjetava po nalogu njihovih zapadnih gospodara!
Vlada narodnog jedinstva sacinjena od ekonomista je spas.Ove cemo zatjerati.
ajde jade , išina i slušajte šta vam tata kaže
najbolje bi bilo obadvojica u penziju i to odmah nista niste napravili uvijek sva isto
ZAGUNDJIJA GA ZAGULI DODIKSTANU
Bravo Dodik. Sasvim ispravno, podrzano.
koga boli k...c hoćeš li doći na sastanak??? ti si samo predsjednik entiteta i ništa se nepitaš idiote.sljedeći potez zlaje: prijava da se ispita tvoje divljanje u čak dvije države (znamo koje) a znamo također da ti pogotovu ne vodiš vanjsku politiku usrani kramk jedan
cevap brizla hasis rizla za sve drugo master card pozdrav stoki od lagumdzije i dodicka,bjelosvjetskih prostitutki sto izvode hefteno striptiz u hulahopkama pred americkim ambasadorom
Tako i treba kad su bosnjacki idoti od politicara nasjeli na pricu kako se sve dogovara na sastancima nekakvih \"lidera\" umjesto parlamenta, skupstina, predjesnistva itd. sad kusajte sta ste udrobili, i zasluzili su svojom nesposobnosti da ih Dodik, laktaski \"privrednik\" , vuce za nos.
Pa Bože šta sam ti skrivio pa da živim u ovakvoj državi ???
dodik ga postavio,dodik ga skida
VID MU HAMO GLAVEE AAAAAAAAAAAA
uskoro će političari da bježe glavom bez obzira jer love više nema a kako to narodu reći,.....to što Dodik trenutno radi je posljednja dimna zavjesa.
@@ktm pa onda ne udaraj minuse ako te smeta-poserem ti se na 4s-genocidna Dabic relikvijo
Tako je Mile, mi tebe podržavamo ako treba i du.e će mo te poljubiti kao što smo vam dali Republiku u Dejtonu. Mi smo uz vas kao što smo bili prije uz SDS. Uz pomoć tebe Mile, mi možemo i dalje manipulisati sa Bošnjacima kao ti sa Srbima. Tvoja vijerna SDA!!!
Ako nesto treba da\" pratis \"to je tvoje mentalno zdravlje, dakle redovno psihijatru i da uzimas terapiju i ljekove redovno, mozda ti i pomogne ! Inace si zreo za jedno sveobuhvatni psihijatrisku opservaciju , nisi daleko od redovnog pacijenta na Jagomiru !