Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik najaci trol na Balkanu. Covjek koci drzavu i sva 3 naroda vec 15 godina, a i dalje najtjecajniji politicar u BiH. Cak sve jaci i jaci. CIrkus drzava.
@moja_tetka on je maja maca za tvog baketa...maja maca ..
@moja_tetka ne koci on dtzavu vec bake, sejdo i zelja bosnjaka za apsolutnom dominacijom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi iz sarajeva naprave Kino sa sejdom komšićem i onda se čude kada im ovakve iste stvari radi paša iz banjaluke
yebo ti Sejdo oca i majku
Pitaj uciteljicu......
Ovdje treba biti realan i reci da je to najpametnija moguca opcija za narod jer vidimo da od vijeca ministara nema nista zbog raznoraznih ucjena, tj neefikasnosti postojeceg drzavnog aparata
Sta ce primitivni seljak drugo odgovorit
🤔🤗Pitaj Aziru...da proba kasikicama😂😁...mozda sta bude😂🤣😂
Ne treba ti vanga pored mene, eto moje predvidanje, NIKAD.
pa mile ti si živ , al dokad medo
Tko šta zna? Nitko ništa ne zna...krhko je znanje...
Dok su pametniji popušta li svijetom su zavladali,fašisti,nacisti,pederi,idioti,itd,ali nigdje kao u BiH.Građani BiH dođite pameti i ne popuštajte.Slijedeće izbore daj glas iole moralnom ćovjekuako ga ima na listi i u BiH.Samo tako možemo naprijed.
Kad budete svi Rahmetli politicari bice sve po PSU.💩💩
Kakva si ti konjina? Milorada možeš samo kiti mojoj pričati.Ti ne možeš prnuti konju glupi. Isto tvoj dobri haver Bakir.
Zar treba veća baba Vanga od vas političara? Vo ste je naslijedilii.
Bezporrebni su a i skupi izbori u ovoj zemlji
@Liesingerbach vidis kako okreces...ja samp zelim da mi niko ne govori za koga cu glasati i to je to....
Kako laktaski krmak, ekstremista, ratni profiter, cetnik, podrzavaoc genocida, negator drzave u kojoj je predsjednik, otvoreni rusitelj ustava ima pravo ista da prica? Dodik je pravi odraz sveukupne srpske svijesti i inteligencije
Trla baba lan da joj prodje dan.