Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sačuvana Saborna crkva u Sarajevu i srušena džamija Ferhadija u Banjaluci, govore sve o nama i njima. Ovi kameni svjedoci ne lažu i mogu stati nasuprot sve njihove propagande."
Vlaška genocidna sirotinja sa posebnim potrebama potrpana u okrug đikanija Vlahistan. Jedino rehabilitacijski centar 'Jasenovac' liječi ovu vrstu bolesti. Dokazano i pokazano.
predsednik Mile otvara auto-puteve, bolnice sa najsavremenijom opremom, skole itd itd. Bosnjaci ne trebaju da budu ljubomorni...i oni su otvarali novi trotoar a nama je bilo drago zbog toga i iskreno smo se radovali
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
Jos danas Mile i zbogom iza resetaka ili iza BiH.
Srbi su smece od naroda, bili i ostali.
Hahaha..tzv. bolnica, a nijedne slike sta je unutra. Poslije izbora ce je sigurno "demontirati". Vlaska posla.
Dodiče smiješ li u BL svratit?
92‘ pa bice i 2022, rat je neizbjeza, al sad smo u najmanju ruku podjednaki sa naoruzanjem pa ce im biti ko 95‘, samo vi nastavite braco srbi
Ne lupetaj, balavac. Mi stariji smo služili vojni rok i prolazili obuku, vi današnji balavci pojma nemate. Vojska se pravi nekoliko godina. I ti bi ratovao, ali samo na klixu.
@zako81 imaš pet godina iskustva u kanteru i dosta, dadne ti pet stoja i pušku, malo vutre i pucaš na srbe...
Ovaj napiše poruku Vucicu sta ćemo danas slagati pa da ti ono kao reagujes. Ringispil lazi. Srbi to vole valjda čim im to pije vode. Ovdje to raja drugačije gleda odnosno ne gleda.
GOSPODINE INZKO KAKO VI TUMAČITE OVU DODIKOVU IZJAVU DA JE ON SRBIJANAC.DA LI DRŽAVLJANI DRŽAVE SRBIJE MOGU BITI KANDIDATI NA IZBORIMA U NEKOJ DRUGOJ DRŽAVI KAO U OVOM SLUČAJU SRBIJANAC DODIK KANDIDAT U BIH. ODGOVORITE INZKO.
INZKO ,KAD DODIK VOLI I PODRŽAVA RADOVANA KARAĐIĆA ,POŠALJI GA NJEMU NEKA SE DRUŽE DO GROBA.
krme obicno
Bosno moja sta si dopustila da se na 5 km od glavnog grada otvora nesto ovakvo uz velicanje zlocinaca koji su te zeljeli unistiti.
Stoka ostaje stoka ☝️
Diktatore dosta je više tvojih laži,pokrao si sve što se moglo pokrasti, prijetiš građanima da će dobiti otkaz sa posla ako ne glasaju za diktatorsku stranku, pa krmak jedan kome ćeš ti dati otkaz ako građani ne glasaju za tvoju stranku, pa tada padaš i ideš u zaborav, a BiH će biti jedinstvena i bez entiteta i bez diktatora.
ovoj budali ludi fahro leti na rtrs
SARAJLIJA RADOVAN KARADŽIĆ JE NAJUSPJEŠNIJI BOŠNJAČKI INFILTRAT U SRPSKU POLITIKU. VELIKAN OBMANE JE BEZ GREŠKE ZAVEO MASE I NAROD U PONOR. NJEGOVE AKCIJE NEĆE BITI ZABORAVLJENE!
mile pravi djikan, ali baš!