Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir je na ovom skupu najveći Srbin
Ovako se uvijek plasi narod, ako nije državni udar, onda su neki strani faktori koji "rasturaju " RS. Tako je i kod nas Bakir 2014e govorio tokom onih protesta da su "strani elementi iz susjednih država ubačeni u bošnjačke gradove da oslabe BiH institucije", aludirajući na Srbijance i Hrvate. A svi moji bili na tim protestima svaki dan i znam da su to bili sve nasi lokalni ljudi.
Kusta kenja na usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja ne znam zasto ovi koji ne vole Bosnu ne idu tamo u drzavu koju vole. Nek ostave na miru nas koji volimo Bosnu i Hercegovinu !!! ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA !!!
zato sto je to narod koji uživa u mržnji, rodjeni na mržnji, odraslo na mržnji i danas mrzi
Ime ne određuje ko voli koju drzavu! Ime je nesto sto je licno i sto je vezano za jednu osobu! Vjera je odnos tebe i Boga i to je takodjer nesto privatno! Drzava ako se voli, ona se voli bez obzira kako se zoves!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I dalje dolaze u federaciju raditi
Nemanja nemanja tones li tones ljudski,intelektualno,reziserski svakako u svakom smislu tones, to je postao smisao tvog bijednog zivota.hoces na silu da budes nesto sto nisi itd itd
Smrdljivac smrdljivi,Prodo vjeru za večeru Usmrdio Banja luku..Tjeraj to smeće smrdljivo iz mog grada ..Vodi ga sebi u Bakince..
Smrdljivac smrdljivi,Prodo vjeru za večeru Usmrdio Banja luku..Tjeraj to smeće smrdljivo iz mog grada ..Vodi ga sebi u Bakince..
Emir je novi srpski Dobrica.
Emir je novi srpski Dobrica.
Ni jedne vijesti na Kuriru, Blicu i Informeru. Šta li to Vučić priprema?
Bilmez uz bilmeza
Prepali se za razotkrivanje kradje glasova Pa odmah miting Zveket oruzja Itd Krijete se jadovi iza vjere itd FUJ
Nesto me ovo podsjeca na govor Slobodana M.pocetkom 90ih. Nije dobro.Odvedose ljudi sami sebe u propast.Zalosno.
Zasto SIPA ne uleti i ne pohapsi sve ove koji prijete i rade protiv drzave Bosne i Hercegovine ????
Mi muslimani većeg konja Srbima nismo mogli uvaliti...
Udarili na mileta a ovaj umislio da je država
Ne da Emir Milorada
To emire srbine