Komentari (438)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja računam da poslije Dodika mati neće roditi veću budaletinu i nacionalistu.
sto te poturcena majka rodila
Pa ova budala i moze da racuna samo na sadaku drugih i pomoć drugih drzava , i ono bi bejagi drzavu svoju a nema za kifle.
jbte ljudi putuju, ljeto more derneci uzivancija kineza svugdje sa fotoaparaticima flasicom vode u ruci lepezama i sesirima pa skupocjene vecere, razgovaraju o destinacijama dive se raznim kulturama spomenicima a nasa gamad jos prica o ratu oruzju ugrozenosti bez obzira sto smo jos friski od rata i sto nas je dobro opekao na sve tri strane i jos nas jos uvijek posljedice peku i peci ce dugo dok se opametimo ako se to ikad desi. Samo pobjec iz ovog sra,nja sto prije
@indoktrinator Putujete vi na kalabasturasa, dovoljno je preci granicu i vidjeti sivilo ocaj pesinluk bijedu i fukarastinju, al da je vama aviona i bombi da malo gadjate komsije lijecite svoje mitoloske i istorijske komplexe sto su vas svi ga(U)zili
Mislio si reći.Mi u BIH nemamo niśta da Srbijom i nezanima nas ni vojska.ali eto malo se omaklo mu.
I mi računamo da ćeš, zajedno s Izetbegovićem i Čovićem, završiti u zatvoru na duže vrijeme
Mile, proglasi nezavisnost, i pripojenje Srbiji, odmah i ne čekaj ništa! Puštamo ti Dudakovića, i raditi će brišuća gumica od Prijedora do Bijeljine. Atif Dudaković i ostali mali 'dudakovići', ime koja izaziva strah, tremor, strepnju i zebnju kod Srba koji su četnici, a ponekada i nekontrolisano uriniranje po sopstvenim gaćama. Normalnim Srbima komšijama, sve najbolje!
Bošnjaci treba da počnu se ponašati kao Izraelci. ( ne jevreji već Izraelci) Konačno da shvatimo da sa zapad i sa istoka imamo države koje bi nas sve za glavu skratile. Da se pouzdamo isključivo u sebe i da nikad ne očekujemo da će nam neko pomoći ako mi sami sebi ne pomognemo. Svaki Bošnjak ako ne želi da mu ženu siluju, djecu pobiju a njega zakolju da mu kosti 10 godina traže mora se ponašati kao Izraelac.
iako se protivim onome sto izraelci rade palestincima, u potpunosti se slazem sa onim sto su oni postali nakon genocida nad njima. jedinstvo, uvezivanje, pamet i historija. postali su opasni igraci. dok mi s druge strane na bajram dijelimo baklave prijedorskim srbima
@Kova upravo tako. Neće Bošnji pomoći ni Turska ni Egipat ni Njemačka ni Amerika. POnašaj se kao izraelac. Vjeruj jedino Izraelcu. Pričaj o dobroti i ljudskim pravima ali samo za Izraelce. Nikad ne dozvoli da se zaboravi genocid i nikad ne dozvoli da političari od toga naprave "daj da im oprostimo". Uvijek prvi napadni radi prevencije nego kasnije da se ližu rane jer "nismo očekivali". Jedina pravda je Izraelska pravda- sve ostalo su divljaci i sinovi ili unuci ubica
odbranice vas Srbija kao i 1915i 1941 hehehehe
DoDick je postao putujujuci cirkus.....
Duduk računa i na Tvampa, pa džabe mu, ovaj ni ne zna da smrdska postoji. Al' potpiso bi ponovno bombardovanje Sbije za pola kubanke.
Bošnjaci trebaju imati svoju državu. Jednostavno, nema koncepta Bosne kod druga dva naroda, to je cinjenica koju treba uvazavati i shodno njoj kreirati bosnjacku politiku u buducnosti. Tako bi i prestali sukobi na ovim prostorima. Pitanje je samo koja bi bosnjacka politicka opcija to zapocela ili koja je bar kadra da tu misao "ispusti" u javni prostor. Nema (su)zivota s onima koji to ne zele, a nisam siguran ni da su Bosnjaci vise toliko "fanaticni" za ideju jedinstvene BiH.
Oj majku li ti cetnicku. Racunam i ja da cu charter letom pravac za BL da te zakoljem ako pocnes neki rat opet
Srbi su jedini narod što su dobili džaba MIG-ove, a moraju za njih platiti veliki servis 28 mil. eura...
A zasto vi razmisljate o vojnim potencijalima Srbije? Plasite se da ce vas napasti?
@Sarajlija1979 Za neupucene-Dobrica Cosic ,otac nacije. Sve jasno.
Ovo pocela predizborna ??? Uranilo se :')
Genocidna tvorevina računa na pomoć Servije.
Ne razumem talibane, pa zasto ne odu na sajam, da vide jadni sta je naoruzanje. Ovaj sajam je ubedljivo najjaci u ovom delu Evrope. U Sarajevu jednino mogu organizovati iftar, to im je max.
E, NATO sad si ga najebo!