Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim srbadiju da mi vrati svu bijelu tehniku sem veš mašine , halal vam je bilo.
@dis3 ,@omega i ostali, Oni vama vase,vi njima njihovo,i svi zadovoljni!
Ja mogu samo da im vratim sve one granate koje su poslali na nas, u naturi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kazu u Medjugorju nasli i hrvati svoj ili im se ukazo....
Ja predlažem da se raspiše Referendum čiji je Dejtonski sporazum vjerodostojniji.... :) :)
ako je na engleskom ne moze biti miletov jer mister mile ne zna engleski
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e kakavli je taj vas po vasem kako vama odgovara
Zapadni Hercegovci imaju svoj primjerak u kojem lijepo stoji da je "Lijepa naša" cilj svih Zapadnih Hercegovaca. Primjerak se čuva u portalu "Poskok". Pošto se ne mogu sve poskoklije dočepati Zagreba i "Lijepe naše", historijski cilj poskoklija je Zapadnu Hercegovinu pripojiti Zagrebu i "Lijepoj našoj".
Dodik: Mi smo na Palama našli svoj Dejtonski sporazum ------------------------------------ ZNACI IPAK SU GA VLASI UKRALI IZ PREDSJEDNISTVA I SAD GA NECE DA VRATE? PA KO BI DRUGI KRAO NEGO ONI?
U sledećem serijalu filma: Hari Poter i 7 Dejtonskih sporazuma.
Djiglo ga znone..
Najbitnija stavka u sporazumu je to da je potpisnica RBiH a da u potpisnicama nema RS-a sto svjedoci da kao subject nije ni postojala.
A bošnje ?
e moj ti, pa imas li ti nesto svoje?
Dobra tema da se skrene paznja sa ekonomije i odlaska mladi u inostranstvo..
sada ce dodiku mnoge stvari biti jasnije
hahahhaa a cojkaaaa lesinara
Ma šta češ ti reči da je tvoj , pa ti neznaš ni koji je tvoj ( mislim zaista tvoj..), a kamoli šta drugo. Od ubleha koje svakodnevno prosipaš skroz si pobenavio. Ali dpbro , sad kad si našao svoj , možeš lepo da se podučiš šta piše u nekoliko prvih članova;.."Bosna i Hercegovina nastavlja svoj kontinuitet kao suverena i nezavisna država...i td itd" ...... Tako da , nemoj više da baljezgaš kako je šuma država...ne valja ti to , a i škodi ti lepoti.
Manji bh. entitet na srpskom: Република Српска Manji bh. entitet na bosanskom: Republika Srpska Manji bh. entitet na hrvatskom: Republika Srpska Manji bh. entitet na engleskom: The Republika Srpska
Pa dokle je došlo da se za dejtonski otimaju
Duduke, deder ti nama prevedi taj sporazum što je napisan na ćirilično-engleskom pa da svi čujemo PS. Vrati krmetu glavu, rekao si da ćeš je posuditi samo za slikanje
CUJ PRIMJERAK ZA GENOCID, A GENOCID I NIJE POTPISNIK SPORAZUMA?