"Druženje" sa generalom Divjakom
0
"Dodik me nazvao zločincem, vlasti BiH nisu demantovale"
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JA VOLIM OVOG COVJEKA! CIKA JOVO DO SMRTI SMO UZ VAS! @ SAD Mislim, jesi ti paglu ili sta? Covjek je zatocen u Becu, u neizvjesnosti, nije otisao na godisnji tamo.
Jovane, svi zaboravljaju samo raja pamti, sto je najbitnije uz tebe smo do kraja!!!!
pa kad je srbin mora biti takav...
priznajem da sam p.ede.r, da najvise volim da jedem vnago, a narocito kada se po.s.ere kakav bradati sr.b.enda
đe si Jovoooo srbine ma mu li ti izdajničku ljubi du pe zelembaćima al ima boga svakog stigne kazna njegova uokvirite Divljaka Juuuuuuuudu
Moj generale daleko si dogurao. Cujes Jovina raja. Pored te raje mozes i krepati od gladi. Zaboravio si neke stvari, kome se vjeruje a kome ne. I na kraju postujem tvoje opredjeljenje ciji ces general biti. Bojim se da si potrosen, ne trebas vise nikome.
Divjak ako ode u Focu, sto ce se tesko desiti, ti ces otici na drugu stranu Drine ;)
JOVO=HEROJ TIFA=LEGENDA ljiljani nasi zlatni nikom vas ne damo !!!!!!!!
Idi dijete cijedi te bubuljice i ne laprdaj
U Foču ćeš ti DIVLJAČE na dvadeset godina , a tamo ce braca Tripkovic da te prevaspitaju ma.mu li ti y.e.b.e.m zločinačku!!!
cika Jovo Sarajevo je uz tebe
Koje preseravanje. Fuj. NEMA GOREG TURCINA od PO.TURI.CE !!
@LAZNOJ tamburi Smmrdcu smmrdljivi servska bijedo...!!! PODDUDLAJ SVIM BOSANSKIM ZMAJEVIMA...!!! POCNI OD JOVANA...!!! JOVAN JE SIN BOSNE...JOVANE PRAVA BOSANSKA RAJA JE UZ TEBE...!!!
:). Divjak - doživotna!
vratit\' ce se VALTER j.e.b.a.t ce im svima m.a.t.e.r
U prevu si generale, da samo znaš koliko ove sad na vlasti boli naka stvar za likove iz nekog rata. Ali eto ludi narod se još uvjek peca na ove stvari koje zločinac a ko nije i čije je šta u ovoj Bosni. Dok sa narod svadja njima je super!
Hajmo sada sabrati u odnosu na negativne i pozitivne komentare, koliko normalnih a koliko idi.ota ima..