Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi o virusu dodik o izborima. Koga sta boli boli...
Ja kolko vidim po ovim zakljucima izgleda da je RS u bankrotu?!?..Samo zakljucci o novcu
ko se ljuti, uvale mu kruti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Đesi dod​i​c​k​u
Za njegovu sirotinju on je Bog,drugog boga oni nemaju,koliko moras biti glup da bibiosrbin
Zajebase čovića....🥺🥺
Cuj posrbljenih i pohrvacenih u BiH populaciji 35% ukupno, a oni imaju 4 od 7 clanova u CIK-u? Cuj predsjednistvo BiH svaki clan ima veto, a u CIK-u Bosnjani koji cine vecinu BiH populacije nemaju veto? Cuj u ustavnom sudu BiH postoji 10 clanova, 2 Bosnjana i po 2 pripadnika posrbljenih i pohrvacenih manjina, kao i jedan ostali, pkus tri stranca, a u CIK-u stranaca nema i ako ih treba biti jer oni koji su 60% vecina u CIK-u (posrbljeni i pohrvaceni) cine apsolutnu vecinu CIK glasova?
@gooUser1584016874 Cuj napravili to tako i to nije daytonska kategorija nego je nametnuto? Idemo to ponistavati Bakire. CIK nije potpisan u Daytonu i pogotovo ne na stetu Bosnjana da ih posrbljeni i pohrvaceni manjinci mogu preglasati.
"Koji je to interes Hrvata doveden u pitanje time što su imenovani novi članovi CIK-a iz reda srpskog naroda?!"
@Analiza2020 Pa Covic i Dodik su vladali CIK-om i imali 66% i vecinu u CIK-u i ako posrbljenih i pohrvacenih ima 35% u populaciji BiH. Kako to da CIK-om vladaju vecinske ruke, a predsjednistvo ima veto? Ko je tu magarac Bakire? Je bali ti SDS i PDP kadrovi, pa oni ce isto glasati kao i barabini, a ako ne, baraba ce ih kupiti kao i sve ostale papke? Zasto Bosnjani nemaju u CIK-u ne samo vecinu kao vecinski narod BiH i veto i zasto se odluke u CIK-u ne donose vetom, Bakire Alije Izetbegovicu?
ja mislim da su svjetski moćnici napravili corona virus kako bi uništili srbiju i genocidnu republiku šumsku!
Ljut ko Paprika Mi mislili dasmo malo odahnuli od mile ronhila,ali mile jaci i od korone Virusa!!!
Lagano se ti uvali i u medijski prostor Federacije, Telemach sutnu FTV u shemi medju najnegledanije kanale tako da ga niko i ne vidi iako je nacionalni operater i po dafultu mora biti na prvim mjestima u listi
koji mentol jbte ,,,,,pada polako pada
Dodo na haparatima
Pola SNSD-ovaca ne misli k'o Dodik, ali mu se ne smiju usprotiviti!
Puhni Israfile!!
Na vrlo jednostavan nacin jebena korona u pitanje dovela opstanak RS. E moj Dodik, da ti FBIH zavrne slavinu pocrkali od gladi.
@obuzdanL aj reci gudalo
Izmilio djilkos
Djikan genocidni