Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od tvog bolnog poteza jedino će srbe zaboljeti.sretno ti bilo navijam za tvoj bolni potez, nepismeni i nedozvani krmak
Zaustavimo na lokalnim izborima destruktivnu plitiku SNSD-a i SDA koji ocigledno zele da zavrse zapoceto i dokrajce ovu zemlju do kraja. STOP SDA i SNSD!!!
Hajd\' sacekacemo i taj dan, pa da vidimo sta ce biti! Dodo ide protiv Deytona koji je USA projekt, znaci ide protiv americkih interesa u ovom dijelu svijeta.
Kod mene u komsije pas se zove Dodik.
Narod je gladan, ne zanimaju nas prepucavanja situiranih politickih glavesina. Dajte nam posla, smanjite cijene hrane i goriva, radite na ekonomiji !!!! UZ BOLJU EKONOMIJU U BOLJU BUDUCNOST !!!!
Brcak, krelac jedan! Muslimana u cijeloj Evropi ima preko 50 miliona, a sigurno i vise. Sama Turska, koja pripada Evropi ima sto miliona stanovnika, koji su muslimani. Stoga ne rise o tom \" plemenskom \" pripadanju. Nauci se da ce se ovdje zivjeti ubuduce zajednicki, htio ti to ili ne! Buducnost ce biti u Evropi, sa svim narodima i nacijama zajedno, ne u getu kao republika smrdska! Sta? Ne slazes se? Sorry!
Pa ovaj Vlah već šestu godinu laje pa ništa jedino što se mu biraći vješaju na konopac ili skaču sa mosta a ima i da otac sina upuca jer mu nema dati šta da jede za razliku od tkz.predcjednika koji je multi miljoner
Da ovog Zlatka nema trebalo bi ga izmisliti. samo da nervira ovog traktoristu.
u proslom ratu smo vas rijesili s prackama, kad ste imali vbr-ove, mos\' mislit\' kako cette sad proc\' kad imamo dva helikoptera, a nema vise vbr-ova
Pa dragi ljudi, nemojte biti idiJoti pa opet glastati za ovog krmka. On je RS sveo u ravan!!!!
AHAHHA ARMIJA BIH...DVA HELIKOPTERA I SILA NEBESKA:))...I TA DVA HELIKOPTERA DELITE NA TRI DELA:)
da se hoce zapucat ako Bog da, da zapalim u Belgiju
Nema ba Dodo nikoga sa strane, ima samo Armija BiH, to je nama garant svega. Nesvidja ti se? Pakuj kofere i pravac Srbija...mozes i traktor povesti ako hoces!
možda bolan po tvoje guzove, majmune seljački
Danas se Dodik oglasio sa uobicajenom porukom mira i tolerancije. Promovirajuci razumijevanje medju narodima u BiH on je i pokazao da mu je prioritet problem svakog gradjanina i opredjeljenost za rjesavanje njihovih problema. Dodao je i zdrav pristup euro atlanskim itegracijama, ekonomski oporavak i politicka stabilnost regije.
Dodika za vodžu Talibana,mislim da bi bio idealna meta ZAPADA.
BALKAN BURE BARUTA ! Pravda za gradove-države-Dubrovnik,Užice....