Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posljednji trzaji..
Ne opet ce Dodik da pobjedi na izborima njega jedino Ameri mogu da smjene i zabrane da se bavi politikom ali opet doce neki drugi Dodik..
Da mu neko zbog ponasanja opali čvoku, reko bi, evo muslimani pokusali antetat na mene 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Genocidas ne zna vise sta da laze hahaha
Bošnjaci moji, ovo nije predizborna, ovo je ratna retorika!!
Ratna retorika,ne budite naivni Bosnjaci.Mada je to ok,mi to cekamo godinama da rijesimo kao i Hrvatska sa Krajinom.Moj Perhane ne bi znao sta te snaslo.
To Perhaneee jebat ce ti opozicija mamu sto si juce zvao.hahahah
Taman pred izbore
Ma vrijeme je da se izvrsi regionalizacija BiH, kantoni, entiteti, BD, previše troškova... BIH sa 5 ili 6 regija... Na drzavnom nivou predjedništvo, vlada, zastupnički dom, dom naroda -vitalni interes... Niko nece biti preglasan ni ugrozen... BiH nije ni srpska, ni bošnjačka ni hrvatska, nego je i ... Svima bolje... Vise para za privredu, penzionere, bolje svima....
Bosnjo vječno ćeš biti p*cka
Kad 🐈 mahne repom 🐁 se prepadne 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A ja se veselio da će stupati sutra 😂😂😂😂😂
Sutra sa hitnom i doktorima u skuostinu po gospodina!
Sto nisi prvo vojsku i sipu stavio na dnevni red vec lijekove eto koliko si hrabar
objavice ga jedne srijede, sto bi reko zike turkovic danasnji stanovnik kpd zenice srijeda nikad nece nestati, tako i duduk seoska varalica
Kliksovi novinari su zadnjih 10 dana analizirali više RS zakona nego što su do tada slova pročitali. To ste se nešto zainteresovali za manji entitet?
Na vrijeme je on nama dao nikad jači signal na šta treba da budemo spremni u narednom periodu!
PICKOOOOO STAVI da vazi od datuma objavljivanja
Ma samo vi analizirajte on radi po svom
Kod njega je vazda nešto umotano, zamotano