Obezbijediti parlamentarnu većinu
0
Dodik: Kukić neće dobiti podršku i to se znalo
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBIH
MILE PENICILLIN ZA GUZOCRIJEVASKE NAZOVI\" POLITICARE\"! KAO ON KAZE TAKO CE I BITI,USTVARI ON JE PRIJEDSJEDNIK OVE Pi H ! JEDINI POLITICAR SA AUTORITETOM,I NEZAOBILAZNI FAKTOR U SVIM RAZGOVORIMA I DOGOVORIMA ,NIKO DRUGI,SAMO MIILE THE KING !
Pametan dosta je Zlajine igre pasces ti Zlaja u tu rupu jarane sto je iskopa onim drugim .
Lepo vam mesar reko.
Gospodine Dodik nemojte vise tjerati cirkus sa ovim Bosnjacima. Dosta je bilo. Salim se naravno, treba im pokazati ko se pita.
Mile je CAR
eto ba.lije vas i nas predsjednik i direktor bivse bosne vam je rekao da ne pravite segu. Gazda je rekao da je bilo dosta igranja. A sad ispruzite jezike i lizanje srpske guzice naravno! Ako hocete da ostane nesto od ove tzv. bosne
Bit il ne bit genocidna tvorevina ce se ukinut............! i RBIH BITI ZAUVIJEK... BIH4EVER
USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! D E M O K R A CI J A...!!! Dosta vise serva-krvvoloka-diktatora-terrorista i fasista...!!!
Blokirate i dalje...sve dok vam gennocidna tvorevina krvoloka serva ne ode u kantu smeca...terroristo-lopove...najveci kriminalac i fasista u Evropi...!!!
Dudlivoje Kukić, nije više Slavo.
VID VID GENNOCIDNOG PRRDSTAVNIKA KRVOLOKA...!!! Fasista-dikktator- kriminalac- tottalitarista- terrora...!!!
KUkić će dobiti K.U.r.č.inu pa će je popushiti do jaja zajedno sa Zlajogluom i njegovim reketašima (Stranka zLa čovjeka), crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica) i pljačkašima & atentatorima (Lojanovići oliti Alijanovići). A pomoći će im i Roderick Moon i njegov MajMoončić Valentin Inzko & co. Dobar im tek ili prijatno, kako god žele!
konjino