Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ee moj Dodik, koliko ste ti i tvoja banda pokrali para iz budžeta i samim time naroda RS-a, mogli ste da napravite pedeset takvih mostova.
Referendum😂😂😂
Pa ti majmune ne priznajes ni vijece ministara ni BiH,kazes da je rs drzava,pa udri pravi sam kad si drzava sta ce ti vijece ministara...ha ja
Mile vrati "srbske" pare koji si pokro od napacenog naroda za kuce po Dedinju i da Igoru napunis racune sa milionima
@Chiwwi kmeeeee 😂😂😂😂
Blokirati cobana kako god se moze. Njegov kraj je blizu.
Nije čudno što Dodik ide kod Putina tik pred referendum. Putin brani Republiku Srpsku.
Da i Putin brani i Kosovo Pa ga priznaje...sjedi jedan
@tajko Sada nam je bitna Republika Srpska, u hodu ćemo razmišljati o Kosovu i Metohiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
DUDKO SAMO REFERENDUM JER TE TO SPASAVA I ODRZAVA.PUSTI EKONOMIJU KAD TE TO NIKAD ZANIMALO NIJE SEM LICNOG INTERESA I POGURAS FIRME I KUMOVE IZ LAKTASA
@Chiwwi BOZE OPROSTI MU NE ZNA VISE STA PRICA
ti si gotov, a EU ako dopusti da Putin ima svoju filijalu na Balkanu nece biti dobro
Buduci EX i zadnji Precednik RS-a ! jer za koju godinu ima da je ukinu
@Chiwwi Kakve to veze ima sa Servima, kmetu? Preci Bošnjaka su bili krstjani, kršćani, bogumili i kasnije djelimično katolici. Apsolutno nikakve veze nemaju sa današnjom turkoidnovlaškom, romskobugarskom nacijom - Srbima.
@Chiwwi Jesu li te u SPC naučili samo da Copy paste. Dokaz koliko vi, kemtovi, petljete je izjava ovog đikana koji nosi nick Referendum2016. Ne bi me cudilo da sutra slazete da ste napravil Boga, pa on Servina Isusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Laž i samo laž. Čak je i Igor Frljadak rekao da Vijeće ministara BiH ne blokira izgradnju mosta u Bratuncu. Ali Milokrad mora srbovati, jer zna sljedeće: Minimalna penzija u RS: 179 KM Minimalna penzija u FBiH: 326 KM Dug RS-a u 2015: 5.300.000.000 ili preko 60% BDP-a Dug FBiH u 2015: 6.500.000.000 ili nešto više od 36% BDP-a I, koji je ono bolji dio države, "precjedniče"?
Plus, ne zaboravimo da Federacija finansira i kantone, dakle administracija nam je mnogostruko veća. Ma..r jebli.
@Referendum2018 Kmetu, jedino mozete lopatama i grabljama pritisnuti, jer nemate vise cim. Od 6 fabrika oruzjem u BiH, sve su u Federaciji i to 5 u rukama Bosnjaka. Malo vas plasimo time, trebali bismo vise, ali, s obzirom da smo merhametli, suzdrzavamo se. Ne znamo imate li snage za nove udarce posliej ispase na njivi, jer je to jedino sto jedete :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)