Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Dodik je najviše valjo nama, doveo je tvorevinu pred kolaps, gdje je mjesecna penzija iznosa ko jedan dobar ručak.
mile ronhil
@ausfahrt A u Federaciji teku med i mlijeko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pod hitno saznati šta Komšić pije i isto poslati Bakiru Izetbegoviću.
@Insofern Lozu iz Popova polja ...Mahsuzija
Veoma jednostavno rješenje. Po našem "ustavu" Evropska konvencija o ljudskim pravima i osnovnim slobodama ima prioritet nad našim "ustavom", a kako je konstitutivnost naroda diskriminatorna kategorija prema ostalima, to je naš "ustav" u suprotnosti sa EKLJP i ima se primjenjivati samo EKLJP prema kojoj su svi ljudi imaju jednaka prava.
Komšić i njegova SDA vode državu BiH u propast
Ma ti mozes komsicu samo da popusis ku.....ac, covjek nema zivotu 100km a ti milione zivi u stanu od svoga oca, ati......1000000stanova
Dobar DoDo, ko naš počasni zagrebački doktor. Ovo msjka ne rađa u idućih 38 godina. Zašto 38? Ko tačno odgovori, čeka ga Yugo u Kragujevcu, za 5.000 EUR-a. Skoro nov!
Komišić je drugi muslimanski predstavnik izabran isključivo glasovima muslimana i kao takav on podriva ovu tkz "državu" u koju se toliko kune
Mile, čuvaj Bosnu, kud ćeš kad te tvoji skuže. Srbi, znaš, ne zaboravljaju zadnjih 10 godina. To im je domen, dalje ne pamte iz političkih razloga.
Dobri, nek DoDo, krivousni imitator Franceka i Baka, kake, prirodna pojava, dobro plaćena. Pu, sram vas bilo!
E, jebajiga, vi objavili. Kud će mi obraz???
Mile, DoDo, me zamolio da objavite da je imao tvrdu stolicu. To će bit eksklugiva. Još neki za to ne znaju, pa i njegovi, šta sere. Ovo je u povjerenju. Nemojte objsvit. Poz.
Ne kontam tu konstitutivnost danas se srbinu ne s.ere i sad ni hrvat i bošnjak ne mogu na sra.nje jel to to??
Osim Srba u RS i Hrvata kamenjarskih nijedan narod na svijetu ne radi protiv rođene države ,i to da je nema nikako.I ako neki rade ,rade da promjrmene politički sistem ,a ne da svoju državu izbrišu sa mape,kao što želi velikosrpska dušmanska stoka.
to loza prica iz njega ,pusti njega i njegove glasace ,cirkus
Sve dok Bosna ne bude građanska država,o evropi możeš samo sanjati,što prije se napusti ovaj dejtonski,nacionalistički ustav to bolje..zašto gubiti vrijeme..već je i onako četvrt vijeka izgubljeno..
BiH nepočiva na Dejtonskom mirovnom sporazumu nego na Ustavu BiH za koji je proveden referendum na nivu države BiH .sramota je što Komšić ide u BGD sa ruskim vazalom da postavljaju kamen temeljac za put koji spaja SRBIJU SA RSOM A DA PRIJE TOGA NIJE SRBIJA PRIZNALA MAKAR GRANICE BIH I Dodik da prizna makar bosanski jezik. OVO JE VELIKA SRAMOTA OD BAKIRA I KOMŠIĆA.
Ne moze nikako jedan covjek promjeniti ustav drzave, za to moraju da se sloze sva 3 naroda. To odlicno zna i Sejdo ali je demagog bio i ostao. Ova prica je apsirdna kao i najava prekida gradnje Peljeskog mosta. Razumijem ja bosnjacku zelju za unitarnom drzavom, ali kako svaki put padate na iste fore skolovanog demagoga koji se samo pustom demagogijom i palamudjevinom odraava na vlasti.