Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekom je san otići u NEW YORK
Ti nisi smišljen, ti si podvala i provala samo po sebi! Vlaaahahaahahaahahaha
Hajde da ratujemo protiv chetnika, uhstasa i radikalnih idis-ovaca... pa da napravimo zemlju GRADZANA jednakih prava.
Zbog Komsica ti si donji, moj Mile. Izborom u predjednistvo Komsic je uradio sve sto je trebao.
Izabrali bi mi i Srbima člana predsjedništva ali ste očistili istočnu Bosnu pa će potrajati neko vrijeme.
Ti si naj veca odvala tvog naroda,a tek ce vidjeti za 2-3 godine plodove "tvog rada"..a,ti ces zajedno sa MarkomMiloseicem igrat bilijara u Moskvi..dok tvoj narod u redu za obrok stoji i gladuje. Cak i mrtve ljude preseljavaju iz enocid tvorevine,a rade u sarajevu normalno i nose uredno plate zaradzene,sto im ti posao ne obezbjedis Baja!?
Je li nam Dodik išao u Ameriku? A da on je na crnoj listi😉. Može samo do Laktaša😂😂😂
Đe si Mićo svi pitaju za te đe si Mićo napaćeni brate
Moronu , pogledaj mu kurvanjskog osmijeha. Šteta je što si se rodio kao čovjek
vidi vidi 🙄što se to izbezobrazilo.uuu...
@Roentgen79g pa nije Komsic kriv sto ne ide gdje nije pozeljan. Rekli bi da im se namece.Ako netko trazi nesto sto ce mu se odbiti od glavu, ja bi mu licno dala trazeno.Kad ljudi ne razumiju stvarnost i prate poglavicu Sosona sta im on naredi, za sve nedace su sami krivi.
Kompanija „Zarubeznjeft“, otpustanjem radnika i brisanjem u potpunosti radnih mjesta neophodnih za proizvodnju.Tako nam se desava, kad nam Dodo daje sigurnosti i obecanja.Sta je to ako nije podvala svom narodu.
hihihihi sto vam dodig mast vadi!!!sto se komsica tice nista vam nije slagao drage moje bosnje,
treba te klonirati toliko si pametan: Ko guzica kad se najede graha.
Ti gedžo nećeš nikada otići u Njujork. Kupi ovaca i čuvaj po Laktašima!
Čija si ti podvala ?????????Jesi li Čovoićeva ????????Daj mu Posavinu pa si dobar gazda srpski .I nećeš biti njegova podvala. Nećeš ga obmanjivati konjuuuuuuuuuuuuuu?