Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene lično bi zanimao jedan kvalitetan novinarski tekst o tome šta ova trojica rade kad nemaju sjednica. A to je, faktički, osam sati svaki dan. Čime se oni to korisnim za ovu državu bave? Ima li možda negdje na internetu za javnost dostupan izvještaj o tome?
Kada pola naroda voli vise susjednu zemlju nego svoju sta drugo raspravljat . Bez Bošnjaka nebi bilo Bosne i Herzegovine to bi ustase i cetnici u roku od mjesec dana podjelili kako su vec 90 ti pokusali tako danas politicki vec 25 godina radi na tome da sjebu drzavo . Ovu zemlju moze samo spaait da se ukino pro ustaske i cetnicko stranke a Dodika i svi ljubimcima rs protjerat u Srbiju za ustase isto
a sto su 3 jarana veseli
Znate li vi da su oni iza scene prijatelji
Fini ljudi...fuj...
Da mi je ovakav poso da se moram pojavit svaka 4 mjeseca
Tako je, razvucite to jos na 3 godine, jebi stoku, pa opet sljedeci puta po jos jedan krug. Sastanak svakih pola godine i vas je posao gotov.
Upravo pročitah o ponašanju Zvezdinih navijača na košarkaškoj utakmici sa podgoričkom Budućnosti. Kažu izvještači da takav primitivizam, rasizam i šovinizam nisu vidjeni nigdje u svinetu na jednoj sportskoj predstavi. Kaže Repeša da je odmah bacio odijelo skroz mokro od pljuvačke. Gdje je onaj Bulevar što nama dijelu lekcije? Ma, svi kažu bolestan narod i tačka!
Kad se Mile i Dragan slože nitko im ništa ne može .
Kažu za Notre Dame već skupljeno 600 miliona, ko jbe crnu djecu po Africi što umiru od gladi i male Aylane što ostaše po plažama... A ovaj glavonja se sjetio crkvi koje su srušene a nije one što je u Fatinoj njivi napravljena i nije nijedne džamije koju su njegovi barbari zapalili, mamu vam bolesnu izopačenu.
...ali dušmani minuse pucaju ,a istinu zboriš.
Gledaj ti samo nickova kod ovih krezubih krmojeba na ovom klixu. To prosto prsti od inteligencije, tako neka pamet izbija iz istih da je to jezivo.
Ako još uvijek ima neko a da ne zna ko je Milorad Dodik neka na YouTubeu ukuca IZJAVA MILORADA DODIKA O RADOVANU KARADŽICU i sve će mu se samo reći.
Da ne koče pravoslavci i katolici izdajnici u sopstvenoj zemlji BiH bi već bila u EU a Srbija bila uz Kosovo tek ne kapiji !!!
@lale gator to ti tvoj Bake ispričao bajku....neznam ja ko koči BiH....ko izmišlja "gradjanske stranke",bira drugom narodu predstavnike,itd
Ma ne mogu oni rapraviti o 7 tacaka a ne 17
Dodik je frustriran jer nemoze da udje u vlast i vijece ministara 😂
Realno mislim da se dodik osjeca izmedju Zlatnog Ljiljana i naseg Sefika nezgodno sta ces mislio je sa draganom sjediti ali nije mu se dalo
Vidi Želje, ljljana našeg uvehlog, što ga je Sebija opravila!