Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik, kao i ostali iz entiteta, rade po instrukcijama iz Beograda. Svako malo idu po svoje mišljenje u Beograd.
Znaci srbi su ponovno pokradeni...studenti nemaju studentski dom u sred BLuke ha ha ha ...bravo za ronhila
Ima li Predsjedništvo usaglašen stav o ovome! Jeli Predsjedništvo kao šef odobrilo ovo predstavništvo. Mile izgleda, pravi, lažnu pojavu. Tamo je kao "neko", sa čime BiH nema blage veze. A najbolje bi mu bilo da je pročitao danas donesenu rezoluciju u parlamentu EU! Tiče se i njegove kože!
Kao clan predsjednistva BiH ne moze da zastupa samo jedan dio teritorije , i jednu etnicku skupinu! Luda kuca.
kao clan predsjednistva SFRJ Mesic je zastupao samo hrvatsku kao clan Predsjednistva BiH,..Izetbegovici su decenijama zastupali SAMO poturice,..
@RomanijaBluz11 veći smo mi "poturice" starosjedioci ove zemlje nego vi Vlasi što su vas begovi dovodili da čuvate granice i da imaju kmetova da ima obrađuju zemlju.
Pa on smije samo u Rusiju i Srbiju. On je ko u kucnom pritvoru.
Nigdje ne pise,jesu li saglasni svi clanovi troglavog predsjednistva.Mozda ova druga dvojica ne smiju uci u zrakoplov.
HOCE MARA PARA, Mozda da otvori tamo i kakvu agenciju za ove Mare https://avaz.ba/showbiz/jet-set/435343/bivsa-misica-moskve-presla-na-islam-i-udala-se-za-kralja-muhameda
Gomila ti se Milorade - Milokrade. Hajde otvori predstavništvo u Londonu, Berlinu, Njujorku! A i ova laž oko napada prijetnji itd. Ljudi koji te stave na nišan, niti pijete, niti se javljaju sve dok posao nebude gotov. Tako još jdan spin, više manje nepije vode. Radićeš sve samo po zakonu. Ako ne zna se - sankcije!
Sad mao ozbiljno. Prilicno je jasno kakvu igru glavonja igra. Cilj je ubijediti izludjene stanovnike manjeg entiteta da je PC zaista drzava….juce pise Pismo Trumpu, danas ide kod Putina i tako to.
Sezam - a onda se oglasi EU, Srbi " žude" - rezolucija o Srebrenici!!
Ambasadorima država članica EU sa kojim se danas sastaju ostali članovi predsjedništva uredno javiti da je treći otišao da otvori entitetsko trgovinsko predstavništvo u rusiji i da sa njima ima veze.
r02 - obaviješteni su!
ma ok je, samo se ne treba palit na ovakve poteze, covjek otvara ekonomsko predstavnistvo i time zadovoljava neki svoj san ili neostvarenu zelju da neko rs posmatra kao drzavu. to rs ne cini drzavom niti nezavisnom, i firme imaju svoja predstavnistva ali njemu dize satisfakciju i ego kad se mi upalimo jer mu to daje privid da stvarno reprezentuje neku fantomsku, nepostojecu drzavu ne treba mu davati prostora na ovakvim temama i cao :)
nevoli drzavu... a trosi pare vase....narode ...ovce tvoje ne mogu bez tebeeee
Uhapsite ga molim vas!
Taktički, srbi, pletu mrežu oko bošnjaka, ponovo. Sjetimo se, i ne zaboravimo, da su nakon okupiranja četnici provaljivali u opštinske urede i krali matične i katastarske knjige, kako bi znali koga i gdje napasti i čiju imovinu ukrasti. Sada, in situ, srbi imaju sve naše dokumente - u rs-u se štampaju svi lični dokumenti,pa čak i glasački materijal. Imaju veću kontrolu nego što su imali devedesetih. Na ključnim odbrambenim i sigurnosnim pozicijama su srbi, kao i pred rat!
Uobičajne aktivnosti predsednika Dodika..
Cвe je oвo je 6eз пpaвoг eфeктa. Пpвo peпки Cpпcкe oмoгућити мoђyнapoднa тaкмичeњa, тo ce дa вpлo лaкo и 6pзo зaвpшит, кao и вpaћaњe cвих oдузeтих нaдлeжнocти и враћање на изворни Дејтон. Па укидање в. представника и српски кантон=Пет,Дрв,Грахово и Гламоч.
Mile jedino moze ponudit one poljske i rumunske jabuke koje su prepakivali i rusima podvaljivali kao svoje, a kakvih drugih roba za ponuditi i nejma pa po tom to predstavnistvo moze imati spijunsku ulogu za kordinaciju blokada pristupa ove zemlje EU integracija, a pogotovu u NATO savez.