"Problem sistemske prirode"
0
Dodik: Još dugo neće biti Vijeća ministara
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi doslo do vanredni izbora, jedno je sigurno. SDP ovaj put nebi spasio ni Z. Komsic, sigurno bi Lagumdija bio u nekoj lijevoj pozici (a tamo i pripada).
fotelja gore - dole glavno je da se ne popušta, HEBO VAM PAS M.ATER LOPOVSKU!
Dobar je komentar gospodina iz Hrvatske, oni su se riješili budala a vidim i Albanci to rade. Valja nama u Bosni trpjeti šoviniste.
Jedan razuman savjet ovom i drugim medijima kao i svim BH patriotama i pravednim ljudima na svijetu: \"Nemojte se samo baviti posljedicama problema kao što je Šešelj, Karadžić, Plavšić, Dodik i dr., već se treba dobro pozabaviti i rješavanjem glavnog uzroka problema tj. hapšenjem i izvođenjem pred lice pravde Dobrice Ćosića i njegovih pajdaša kao glavnih ideologa agresije na BiH, genocida nad Bošnjacima i sličnih drugih zlodjela u BiH i šire. Jer sve dok se ne uhapsi i pred lice pravde ne izvede ekipa na čelu sa Dobricom Ćosićem, teško da će BiH pa i cijeli region postati sigurno i ugodno mjesto življenja.
Dodo ikono ja te volim najvise ! Po -pu-sim i tebi i svoj braci hriscanskoj .
@Stipe, jah, prebacili ih u BiH pa sad tu SRTe. I trazite Herceg-Bosnu a be vam se za Posavinu. (t)ko vama vjeruje jadan li je...
De poklopi se usima ustasendo iskompleksirana a moze i ovaj bolesni TAMBURA
Nije Hitler bez razloga tamanio najpoganije narode srbe, jevreje i rome.
mi smo presjekli cet.nitet u brckom, uskoro se otvara spomen obiljezje ARBIH u Brckom..... mi sad mozemo cekati za vijece ministara.... cetni.cima je pritisak,,,a pricaju potuno suprotno u medijima... neka,,,la.zu sami sebe...dod.iku je krivo sto su bos.njaci bez metka presjeklu tzv rs..... idemo jos naprijed Bos.njaci...
Srbijanci su rak rana svake drzave ja san to reka davno i nitko ne moze naprid sa balvanima po putovima i cestama.
Jadni je narod koji ti zastupas,dok oni pasu travu ti uzivas propovijedas nacionalisticke gluposti,rucas u najboljim restoranima,vozas se u skupom Audiu sve na njihov racun a oni to gledaju i trpe,\"probudite se narodi svi nacija\"
Tako i treba politicari mogu da rade sta hoce niko ih ne smije kazniti, a da napisemo neki pogresan komentar na ovom sajtu i ides u zatvor, pa dokle vodi demokratija u BIH, Volim Blokade blokade su nasa buducnost ( kazu da ce se morati promjenit tok rijeka da budu dovoljno blizu sva tri naroda i ostali.
@tambura... ne vrijeđaj Hitlera?!
NECU DA BUDEM swabo...swabo DA BUDEM NECU :))) odlicno, samo nam dokazuju koliko su svi kolektivno nesposobni :))) bilo bi odlicno krenuti od pocetka . NEKA OVO BUDE LEKCIJA DA NE GLASAJU BUDALE ( građani) ZA SVE STRANKE KOJE SU DONIJELE SVE OVE PROMJENE(SDA,SDP,SDS,HDZ,i sve ostale 100% sranke)! SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!
Super :))) Odlicne vijesti, bilo bi super da se nikako i ne formira!
raskopali smo jaču i veču a što nebismo i ovu selam-pozdrav od SPAVAČA -Bugojno
Srpski fasista-diktator-mafijas-terorista...!!! Na ovoj slici jos mu hittlerovi brcici fale...!!! PONOVO IZBORE ILI VRACANJE USTAVA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE NA FUNKCIJI...!!! Dosta vise serbofasizma...!!!!