Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka neka boljeg nam suparnika nema samo tako neka nastavi i sto duze da potraje makar jos 20-30g. Udri vlasino po svojoj stoki kad je tako glupa
Kljucno je POLAKO. Muslimani jos puno brze unistavaju Federaciju, a alternativa nije centralizam !!! Da vidimo sta ce biti :-)
mogao si mile te prazne police fola radi napuniti kjnigama
hahahaha, dobra, dobra :)
\"senatora\"???? wtf???
Dodo = diktator
Mile Kiim Jong ill je samoga sebe postavio za apsolutnog vođu,on kao da nije promijenio funkciju,kao da je i dalje premijer,čak se tako i njegovi mediji isto ponašaju,u RS-u je potpuni medijski mrak,ali baš potpuni,par medija nije pod vladajućim režimom.rtrs je se stavio u odbranu režima,kritički osvrti na tom mediju ne postoje a dnevne novine su postali bilteni vladajućeg režima i politički pamfleti.Neviđena situacija,Milošević bi imao šta od njega učiti. Čovjek kojega je praktično koji je na vlast došao u Bijeljini ne voljom srpskih glasača o.pa,sada drži lekcije o autentičnim predsatvnicima,čovjek koga su nato tenkovi sproveli u BL sada drži predavanja o nekakvim poltronskim Srbima.Jasno se vidi Mile Kiim Jong ill gubi kompas i svakim danom njegove izjave su kontradiktorne i svedene su na klasično bulažnjenje. Kaže on nekom novinaru-volio bi da dobiješ pritisak i da ti otkaže srce a ftv nek se y.ebe- definitivno Mile Kiim Jong ill gubi kompas
Neka Dodika. On polahko i neprimjetno uništava Šumsku.
Gy-zove moje mame i moje sestre a bogami i moje je vec privatizirao !!!!! I to uspjesno !
Jos malo pa ce i da srpske mame privatizira i od tog momenta nece biti povratka unazad.
...brate, jake li partije.čitavo biračko tijelo te partije može stati u malo veči kombi. nije mi jasno šta želi , odnosno za čim žali, Čavić. ja golubova prevrtanera, to je neviđeno.