Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorade srbi su srbi, cestiti i plememeniti. Ti vjerovatno aludiras na izrode srpskog naroda tj Četnike..
Spasilo te veliko Č sto nisi dobio ban, da si napisao malim slovom ,sad bi bio banovn
@kefaja...da ,č su saradnici okupatora ,cuj legalna vojska ,to su zlikovci ,poklali su žene i djecu istočne Bosne na najsvirepiji način
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dodik je Bosanska seljačina!
Treba i Mileta razumjeti nije mu lako. U Bosni je Srbin, a u Srbiji Bosanac.
Sad znamo sta misli o Emiru Kusturici
Mile može samo da laje ko ker. To je njegov način komunikacije, ne može on dobaciti ni do članaka gospodi Pejanoviću i Bogićeviću.
Ljudska bijeda, vj početno kao komunjra, pa reformist, pa kaplar iz Zalužana, ljubitelj-t.j. švercer ronhila, pa dobri igrač zapada i Amera,.. pa sjetio se kako se pravoslavci krste, pa naprasno velikosrbin. Gospodi Bogiću, Pejanoviću pa i Šaroviću nije dostojan cipele očistiti.
Sramota je u isti clanak staviti Bogicevica i ovog vepra koji je na darvinovoj ljestvici evolucije negdje izmedju gmaza i glodara
Nebitno je šta se kaže, već ko kaže. Toliko od mene
odličann text. Dodo ustani,pa pokreni Bogeca.
* pomeni
milutin je sebe davne opiso
laktaski vepre ti i tvoja kriminalna porodica ste zauvijek ostavili traga ljudskog dna.
Chetnici su bili sluge i saradnici okupatora i izdajice svoga i svih naroda i narodnosti za vrijeme 2.SR. Chetnici su ubijali i Srbijance i Bosance i Hrvate bilo koje vjeroispovjesti uz blagoslov SPC-a Chetnici su jednako zlo cinili isto kao i ustase i zajedno su bijezali pred kraja rata i stigla ih je zasluzena ruka pravde u naj vecoj mjeri i to zasluzeno.
Prestanite objavljivati vijesti o Miloradu Dodiku!🤮
Bogic Bogicevic za ovog vepra je svjetski politicar ali prije svega covjek Koji je ostao upamcen kao neko ko je htio da spasi sve stanovnike I sacuva Jugu a vepar ce ostati kao neko ko je pokrao milione, raselio citavu RS I doveo tu istu do bankrota a mozda I do ukidanja.
pa ljudi moji, dodika i bogicevica nikako ne mozete staviti u isti tekst. bogicevic je intelektualna gromada.
Ker iz Laktaša da se uporedi sa jednim Bogićevićem i gospodinom Prjanovićem.Suvišan je svaki komentar.
Dodik Milokrade, nitko od tebe ne očekuje da ti razumiješ Bogića i Mirka jednostav.no zato što ti nisi u njihovom dometu kako god pogledaš. Niti kao Srbin, niti kao ljudsko biće a ljudina njihovog tipa, e to je tek za tebe nedostižan level...