Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile hašišar! :)
lunčiiiiii, gdje sjediš? :)
stvarno??? pa što mi ne javi ranije...ajde do blagaja, da zapalim roštilj..:))) kiki, jesi li i ti u mos?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...veliki akademik Dodik...Mislim da samo moze u Beogradu trabunjati i u RS-u kud i kamo...
Zasto on ne ode u Srbiju i bude politicar, ako je voli toliko?
... ne daju mu,te nisu ludi da ga prime... Nisu ni Srbi od jucer,oni su od pocetka vremena...
NAJVEĆI EXPERIMENT JE GENOCIDNA TVOREVINA,ona je promašaj međunarodne zajednice,legalizovala je u BiH nakaradno genocidnu tvorevinu,maksimalno centralizovanu,unitaran blentitet. Ta tvorevina mora biti decentralizovana,mora joj se promijeniti naziv pošto je diskriminatoran u odnosu na druge i drugačije,ukinuti funkciju tzv predsjednika genocidistana,koja je svrha samom sebi. Bosanske zemlje možeš iznijeti tamo negdje koliko ti na opanke može stati,Hag je pun dokaza u prilog mojim tvrdnjama,kompozicija šlepera treba za sve dokaze zločinačkog poduhvata Nećeš još dugo ,tvoji dani su odbrojani
Boze sta li je u tvojoj glavi koja postaje sve zamasnija masala, sta stvarno kontas, ko uopste kontas i zasto ides u srbiju da drzis "predavanja" zar nema ustanove u BiH da dodjes i da "obrazujes"posjetioce. Eto mogao si drzati predavanje u Banja Luci, na Palama, u Lukavici, Kasindolu, Gacku, a bogami i u Sarajevu jer je Sarajevo otvoren grad. Ali ne ti ides u Srbiju pojma nemam zasto.
Danas u Bosni i Hercegovini imamo TEBE što je različito od bilo kakve normalne prakse u bilo kojoj normalnoj zemlji na svijetu - IDIOTE!!! S tobom ni Mars ne bi opstao da si kojim slučajem gore....
Ti si dodik ljakse iz laktasa, zini kurvo qurac ces da glabas sad.
Ispusio si baja pravac Sokolac F odjeljenje.
Opet se mile napiJo i naduvo gadne nake travuljine.
Vjerovatno je predavanje bilo o kalemljenju voća i đubrenju istog.
Medjunarodna zajednica poziva na promjeni ustava i kad propadne to zbog Srpske politike, onda krive svih nas, a ovdje im ovaj jad jasno govori u cemu je stvar. Pa majku vam onu Zapadnu, dokle cete se vise praviti ludi? Svi vi znate ko koci te potrebne reforme i zbog cega, a opet trosite nase vrijeme sa sastancima i ublehama koji uvijek imaju isti ishod.
Ono održalo predavanje!!!!!!!!!!!!!!!????????????????
Ma seljačino tebe treba uhapsiti,jak si sa svojim plačenicima a sam si najobičnija nula.
Mir i suzivot su dokaz da rs nepostoji. Jasno i pticama na grani.
teletabis
Jebeš studente koji su spali na to da im ovakvi kao Dodik drze predavanja i obracaju im se.
Joj glave kolika je.Kad bi je osjeko mog'o bi mjesec dana srat u nju!!!
Ništa novo kod Mileta.