Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neznam ko su vece ovce srbi ili bosnjaci.
bosnjaci, kod njih bar Dick je dosao ovi nasi ni na TV ne smiju kada zagusti
@BiHer hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Gledaj ovi teladi od ljudi ma karnu njima treba dati glupana majko moja
" Ukoliko obećanja ne bi bila ispunjena vraćaju se na staro, ali najavljuju i još rigoroznije mjere." Koje su to još rigoroznije mjere? Samospaljivanje? Imam ja prijedlog. Ugledajte se na bombaše-samoubice. Opašeš se eksplozivom, odeš u zgradu vlade RS-a ili direkciju svoje firme i razneseš se. Da vidiš kako bi se onda krenuli ispunjavati zahtjevi radnika. Nakon 2-3 takva napada sumnjam da bi se funkcioneri grabili za mjesta direktora ili ministara. Ovo isto važi i za FBiH.
Pa njima je svejedno jal strajk gladju il nije,oni su svakako stalno gladni..
Ja cirkuZa braco draga..Jel im zapjevo koju veliki vodja😂😂😂
Jadan ovaj narod. Place mi se kad vidim ove slike. Jadni...bijedni, bez dostojanstva, bez prava, bez ikakvog znanja o boljem zivotu, bez nade...i bez pameti. Tuga, jad i cemer.
Hahahaha joj
Da li vjerujete da sam se rasplakala? Ovo je tuga pregolema. Pa gdje nam je taj prokleti ponos. Sve dok ne budemo nadošli na ono bolje grob nego rob, neće nam bolje biti. Živote dragi... :-(
Dodik zagrljajem riješi problem....Na slici 1/4 "protestant" hipnotisano ,gotovo zaljunljeno gleda u velikog vođu.
Nit je bitno ko grli, niti koga je zagrlio. Bitno je da je ovaj što grli 'ladno pristavio zagrljenom...od njegovih para...dakle, ko kome ovde plaća turu?!
Mile pravi laf nema sta. Nektar se pije. Gajba puce ko mina. Dje nadjose stolnjak,pravi bosanski. Nisu mogli stavit zastavu ... cccc. Sramota me sto dijelim avliju zvanu BiH sa ovakvim likovima.
@voiceofgood Idi u Siriju. To ti je avlija po mjeri.
E JESI FRAJER DODIK.ŠTA CEŠ SADA KADA ŠTRAJKOVI KRENU MASOVNO-SVIMA PLACE DAVATI?
Ovim srbima malo rakije i zadovoljni
Ne moze nam niko nista..jaci smo od sudbineeee Dodikova omiljena pjesma...
Dodik se opet pomokrio po gradjanima RS-a Ovca i vune nikad dosta.
cim zagusti sjete de jugoslavije cim je dobro cetnici su
Pastir doso i ushkropio svoja goveda. Malo mekinja u njusku i to se smiri odma.