Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nebi bilo zabune da pojasnim šta je mislio Dodik: \"Jedan konceptualni prilaz formiranja Vijeća ministara BiH je onaj koji podržava Dodik i neki hrvatski političari (kao njegovi poltroni) a to je onaj isti konceptualni prilaz koji je zastupao agresor na Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Kosovo (Dobrica Ćosić i ostali) a drugi konceptualni prilaz je onaj koji zastupaju svi bh patriota i svi demokratski nastrojenih ljudi iz međunarodne zajednice od 1992 do danas.
Da se prica o mjesecu ili kamenu, ovdje bi to bila politika
Prvo bi pozdravio sve u drzavi i na portalu ovome, htjeo bi posebno pozdraviti ovoga, ovaj, \"traktoristu\"! Mozetel\' ga samo malo pribliziti (joj HAMO VIDI MU GLAVE, majke ti); halo, traktorista, kako se kaze zmija? ZMIJU GA VOLE NACIONALISTIČKI! Evo i drugo pitanje (joj divi mu vugle); kako se kaze mala zmija? Zmiju ga LOMA GLAVEŠINO ZAOSTALA!