|

Dodik informisao Merkel o otvorenim pitanjima u BiH

Dodik informisao Merkel o otvorenim pitanjima u BiH
0
S
SRNA
11.2.2011. u 18:27
34
komentara
0

dijeljenja
Dodik informisao Merkel o otvorenim pitanjima u BiH Milorad Dodik
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik informisao je danas u Berlinu njemačku kancelarku Angelu Merkel o svim otvorenim pitanjima u BiH i stavovima predstavnika Srpske u pogledu njihovog rješavanja.
Sastanku su prisustvovali i savjetnik predsjednika Slavko Mitrović i ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Željka Cvijanović, saopšteno je iz Informativne službe predsjednika RS.

Dodik će sutra u Banjaluci održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o sastanku sa Merkelovom.Konferencija za novinare biće održana u Palati Republike, sa početkom u 13.00 sati.

Ovo je bio treći krug razgovora zvaničnika Njemačke sa liderima stranaka iz BiH. Tokom protekla dva kruga razgovora o ustavnoj reformi BiH u Berlin su dolazili čelnici SDA, SDP, HDZ BiH, a u posljednjem krugu i HDZ-a 1990.

Prema informacijama kojim raspolaže Ambasada BiH u Berlinu, očekuje se da će nakon ovog kruga biti organizovan zajednički sastanak za sve bosanskohercegovačke stranačke lidere, na kome bi trebalo da bude napravljen okvir koji bi išao u parlamentarnu proceduru.
Prijavi grešku


Komentari (34)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...