Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laže frajer sam sebe, šizofrena osoba.
@SandzakBiH OOOOO sanđak nist se ti ne brini dok je Sarajeva vi mozete napredovati
Hahahahaha,za tri minute 60 komentara...pencilin je cika Mile za vas...prca li vas prca,ali nemozes drugacije sa sunitskim teroristima...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mile Dodik covjek iz sedmog reda
Mile vehabija ne daju mu vizu za SAD:))
Haj ti milojko u parove to je za tebe..
Dodik je genije. Nije samo slagao za pozivnicu nego je vec opravdao tu laz. "Nece otici jer nece dobiti vizu jer se nece odreci politike jer je patriota."
bitan lik u pm, doce Kramp po njega s privatnim avionom hahahhha hebavao bi sebi mater kad bi ga vidio
... tuži ih Mile, tuži odmah, zakon je (opet) na tvojoj strani ,..a u međuvremenu traži od gazde da ti vrati pare.
samo piči, ali vidi kako da ostaneš tamo, neka vide kako je nama sa budalom.
After Show Party
Vidi kako Bosanski Turci pucaju od muke u ovim komentarima! Nemaju argumente pa pokusavaju da ismijavaju ono sto u opste nije smijesno - Srbi i Srpske politicke opcije jacaju!
...argument je da samo SAD senator ili kongresmen može poslati (službeno, na federalnom nivou ovlaštenu) pozivnicu za predsjedničku ineguraciju. Kada se primaoc pojavi sa tim pismom u SAD ambasadi, diplomatska viza se izdaje istom za manje od 48 sati. A i čorav može vidjeti iz priloženog, da pismo o kojem Mile priča je ašćare naka pozivnica za "sijelo" gdje se prikupljaju donacije. Eto zato je smiješno...
Đe si ba Mile? opet lažeš i petljaš. Imaš ti mjesta kod Trampa isto ko kod mene krampa u šupi! Skroz iza svega ostaloga. Neš ti kod Trampa ako dobrano ne zavučeš ruke u kasu, kasu RS-a naravno. Sve ostale kase i kese su za tebe potpuno netale!
bravo predsedniče RS,neka laju poturčad,nisu svesni godina koje dolaze i dogadjaja.Zivela Srbija.
KRMAK DODO U STALU SELJACINO
Ti radije mjesto kod Melanije nego kod njega ali bi ti tvoja zvalja Zeljka vrat zavrnula
imas ti karinu
Pozvan sam i da prisustvujem Predsjedničkom balu E, bas si mi ti za bala!
ahaahaha koje kmecanje poturica.