Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su vece budale ovi mediji sto prenose izjave ovog debila nego sam ovaj DEBIL.
predsjednik dodik je 1000% u pravu...zato ce ga srbi podrzati...i to masovno....iza srbskog predsjednika mora stajati srbska zastava...tu nema pogadjanja....
@DrynaTimRusia škola...ovo, ono... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poji Mile volove na reci, poji Mile volove na reci, na dešnjaku medenica zveči, na dešnjaku medenica zveči. Ustaj, Mile, volove na'rani, ustaj, Mile, volove na'rani! Sutra ćemo orati na strani, sutra ćemo orati na strani, gde prolaze cure i jarani, gde prolaze cure i jarani
predsjednik dodik je 1000% u pravu...zato ce ga srbi podrzati...i to masovno....iza srbskog predsjednika mora stajati srbska zastava...tu nema pogadjanja....
@DrynaTimRusia iza srpskog predsjednika mora stojati dobar veterinar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tebi će iza leđa stajati ćuna 27 sekretara putinove administracije. Onog koga stalno potkupljuješ da ti napravi " istorijske" sastanke sa Putinom u hodnicima, pred WC-ima, a često nigdje!
Debeli idiot kome je mjesto u Laktasima da zaljeva bastu. Putuj u penziju,vrijeme ti je, PROLUPAO SI!!!!!.
Pa dobro, doci ce vrijeme.da i mi mozemo traziti nasu zastavu. Srbi su na kraju dobili sta su htjeli a ne da se ko mi jebbwmo sa balijama u ovoj federaciji..
@Malteski_Vitez Cvijece nase, tursko, njemacko i austrijsko, sikter iz BIH..
@HRHB13 Cetalju, zasto tako nisko padas da se moras prodavati za hrvata?
yebote,..Dodo ga ne vadi iz usta poturica Ja mislim(i cisto se ne zayebavam) da je Dodo 100 puta yebeniji igrac i veca prepreka nego sto je bio komplet "ratni Srpski Parlament" sa sve Koljevicem, Radovanom, Plavsickom i svom ostalom ekipom.(General Mladic je ipak klasa za sebe)
Vlada FBiH izdvojila milion KM za 20 novih automobila ---------- Lazu,..15 je za automobila,...a 5 za Dodinu kancelariju, auto,..i zastave Republike Srpske kojih mora biti 6 iza Dodinih ledja gde sjedi i po desetak na svakoj strani zgrade Predsjednistva i plus na svakom radnom stolu u Predsjednistvu,..mora biti mala zastavica Rep. Srpske,..da se zna ko je "baja u zgradi"
Nije ,RomanijaBluz11, vidjet ćeš za neki dan! Pun je rupa ko rešeto, a on to i zna, pa kidiše ko ranjena zvijer.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krkane ako uđeš u predsjedništvo to će ti biti zadnja funkcija,jer ti kao genocidna osoba moraš nestati.
Milojko bre , ...samo lupaš ublehe ..i ložiš nepismene i gladne , ...a opuhao si ih propisno... Nigde ti ne ideš .., ti si lice sa crne liste ...i trebao bi da znaš ( jer imaš zemana) da to nije za odbacit... Polako ali sigurno , spremiće ti zvrčku...u zadnji momenat...Buš videl...!!!.
Biće iza i onaj metar za visinu, a i odijelo na štrafte...bićeš glavni u "predsjedništvu" KPZ Zenica
To je pravi lider, poceo se baviti velikim problemima a nije ni izabran. Sta ce tek biti ako bude izabran - vjerovatno ce se baciti na jos vece probleme poput kojim autom ce se voziti, kako ce kancelariju opremiti, koju zastavu ili motiv ce imati na mandzetni kosulje itd. :)
Nek kupi sebi ruksak pa neka je okači pa će mu uvijek biti iza leđa, ha ja
Trebao bi istetovirati na licu zastavu sve sa ocilima, mislim da bi mu laknulo tada...
Cipanza
Za one koje podržavaju ovog tipa: Volio bih da vam ovaj lik bude doživotni predsjednik.
E nek' si im rek'o svaka ti je Njegoševa!!!
E nek' si im rek'o svaka ti je Njegoševa!!!
Tipicno bosansko ponasanje. Bio katolik, musliman il pravoslavac svaki je isti Bosanac. "Sta ti meni ovo ono. Ja glavni. Ja pametan, ja obrazovan, cijeli svijet glup.." a u realnosti coban.
ma iza tojih ledja ce da bude dobar obrezan tvrd qurac da se mozes nabijati na njega mozda ti i pobudi neka lijepa sjecanja na pretke turke