Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra prilika da proda šta cigara.
Ide jedan sm*rdo genocidas kod drugog sm*rda genocidasa ! Sikter! RBIH4VER!
kako ce samo da smrdi na Genocid na skupu , Genocidni sabor
\"Dudek savršeno dobro zna šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Dudek 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske. \"Dudek savršeno dobro zna šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Dudek 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske. \"Dudek savršeno dobro zna šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Dudek 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske.
većina vlaških predsjednika će gledati prenos na prvom programu holandske televizije
\"rekao je Dodik novinarima u Istočnom Sarajevu\" Gdje je to redakcijo ? da nije mozda Lukavica
ha ha ha ha novinama iz Ist Sa ha ha ha ha ha cirkus
JxBO vas laktas mozeli jedan dan bez laktaskog jada
sada bi bio najbolji potez da BiH prizna KOSOVO
Hoće li povest svoju pudlicu Zlatka?
Dragi urednici jedni ste od rijetkih koji ne bojkotuju ovog majmuna............... sram vas bilo
Ma seronjo laktaški što ti nisi rekao Pozdercu Jeremiću prije jedno godinu dana da podrži BiH pa bi onda ova tvoja izjava imala smisla. Ovako kao i inače serendaš.
Ode četalj po instrukcije kako, zajedno sa Slučajnim Prolaznikom, državi BiH zadat i konačan udarac.
Mile,što izda druga Tadića
ma kad ces krepat vise stok-o
četalj sa četaljom