Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam veću glupost čuo čuj neće nikakva vojska razdvajati RS i Srbiju pa glupane ciganski bolje bi ti bilo da ćutiš i da e prdiš bez veze, a i sam znaš ako to Amerika bude htjela tako će i biti vi ste samo dva čobana pijuna u igri ništa drugo.
Šta kaže ovaj naš međed iz Laktaša ,da pratimo Srbiju u vezi NATO puta,da li je međed svjestan da nikad nećemo ni učemu pristati pratiti agresorsku zemlju na BiH.
Dragi moji Bošnjaci što prije uvidimo da su nam Srbi najveći prijatelji to će nam prije biti lakše i ljepše jer skoro pa i rodjaci dodjemo!!!
Sreća pa Se Bake ne bavi populistčkim Izjavams
hahah eto im brace a guraju im migrante preko granice u njihovu avliju
Ovaj Vulin je karikatura od covjeka, ozbiljan degen.
Snimi film o standardu života u RS/BiH: https://www.facebook.com/nebojsavukanovicinfo/videos/2197297610325449/
slo , cro ,bih , monte negro , kosovo , ...ima još i sledi...! A , vi samo sastančite , i širite međusobne ubleheeee....
drago nam je i milo ugostiti uvazenu delegaciju te pitati sljedece: kad cete nam vratiti vojne tehnicke pogone koji pripadaju BiH (ne srbima, ne hrvatima, ne bosnjama - nego BiH) a koje ste ukrali u ratu, Famos, Orao, RZ Hadzici itd, itd i kad cete nam isporuciti dio vojnih efektiva koji nam pripadaju po sukcesiji... na kraju, kad cete platiti za ljudsku i materijalnu stetu koju ste nanijeli u Podrinju... tema je mnogo a vremena malo...
@RobertSpencer Sto se vi ujkani i cetnici ne odreknete ustastva i cetnistva to su bolesti nije to opredjeljenje...a za razliku od vas,mi svoje extremiste hapsimo i to redovno! Kad ste vi bolesnici uhapsili nekog svog ustašu ili cetnika??? Vi cak naprotiv,dajete im odlikovanja!!! To je dokaz koliko ste duboko zagrizli u te mentalne bolesti
Fasisti i dalje ne spavaju
milorad dikobraz može iznijet stavove vezane za rs i ništa više, a vulin klovn pošto ne smije na kosovo koje je kao dio srbije kako oni kažu, može da dolazi u rs uz pomoć propalog, prkosnog, glavatog političara
Ovaj klempo je izgleda prvo svratio u Bijeljinu kod onog popa,vidi mu usiju vec prosle iznad glave,
jedva cekam da ameri ove seronje "poklope", i da se jednom zauvijek rijesimo ovih govana
eto kakva je faca milojko podnosi izvjestaje ovom debilu i sta je onda milojko?
Niko srbe ne uvali u bijedu i siromstvo ko sopstveni srbin . Nekada je to bio Milosevic, Seselj a danas je to Vucic i DODIK sa placenim klovnovima oko sebe. Nigdje nijednog iskrenog obrazovanog politicara.
Glupane pun si mrznje, ne radi se o razdvajanju, vec razdvojenog, nego o zastiti gradjana BiH od najezde migranata. Nisi u prijateljskoj posjeti a otrov koji nosis u sebi ce te pojesti. Da se razumijemo, cista je smijurija sto si ministar odbrane !!!