Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO OVAKVU NAKARADU DRZIT U VLADI i to predsjdnik skupstine. Kao predsjednik skupstine nema pravo da iznosi licna misljenja, nego kolektivna.Ako to nije zvanicni stav skupstine onda sa njem odmah napolje.
@serb kad ces u Mostar....posto ti je stara iz Mostara a uz to i muslimanka.... da te vidi sta pises ovdje.....hm ma nema vlaha dok ne rodi muslimanka!!!!
Mene je hodža taslačio, razvalio mi zicagu.Sad samo dudlam hodži. BiH4EVER
Svaka cast Sefkete! Sve sto radi nacisticka genocid tvorevina treba to javno! Bit oprezan i ne dat genocid tvorevini da radi sta hoce i kak hoce! BiH4EVER!
@SERB...ocisti tastaturu,zna da zaglavi u jeku borbe....internet ratnice...
\"...da nismo VISE apsolutna vecina...\" nekad ste bili??? pa prije se nije ni znalo za vas, kakva crna vecina???
STA JE BA SEFKETE, MISLIS DA SAMO BOSNJACI IMAJU PRAVO GAZITI DAYTON?
Postoji,postoji Bosanski Brod,za sve one preko Save on je Bosanski Brod i tako će vazda biti ustvari jedno pitanje koja je razlika između Bosanskog i Srpskog Broda,isti stanovnici,isti entitet sve isto samo naziv nije,koja je razlika ??
Ko vam je sad Sefket?
mi muje smo napravili veliku gresku kad nismo slusali srbe 92 nista dobroga nije doneso referendum 100 000 nastradalo 500 000 s iselilo van zato sad necemo da vrsimo popis jer znamo da nismo vise apsolutna vecina
@lepi Hajde popij tableticu.
Ne postoji \"Bosanski Brod\" To smo ukinuli. Postoji samo BROD
ja nisam za istrebljenje.... to su vjerovatno geni što dolaze do izražaja kod tebe..... Reedukacija populacije Bosne i Hercegovine, malo znanja, malo istine, puno rada i znoja i VOILA..... pas mtr i istrebljenja
Ajmo da raspisemo blic referendum ovdje!!! Ko je za da istrijebimo genocidni narod iz BiH ??? ( molim za odgovore ispod , sa kracim obrazozljenjem zašto )
Repetitio est mater studiorum. \"Dodik i Vlada RS-a nastavljaju antidejtonsko djelovanje\" \"Dodik i Vlada RS-a nastavljaju antidejtonsko djelovanje\" \"Dodik i Vlada RS-a nastavljaju antidejtonsko djelovanje\" \"Dodik i Vlada RS-a nastavljaju antidejtonsko djelovanje\"