Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, a kako bi bilo lijepo da svi dolaze u Banj Luku kao glavni grad. BL treba da bude nas glavni grad, nase medjunarodno priznate Bosne. Ako vec to necete onda BL treba da bude glavni grad nase nezavisne Republike Srpske.
bogome i mi hrvati cemo se otcjepit,kaka bosna...
E moj armijac bićete vi manj od makovog zrna kad se proglasi idcepljenje pa zar misliš da će mo grlom u jagode samo čeka se zeleno svjetlo putina.Vi ste 11 septembara svoje završili i pokušajte svoje iješiti sa mostarom koliko ćevam dati teritorije
evo su se usr.ali svi
bilo bi lijepo da proglasi nezavisnost, to mi i čekamo..
Dodik se svaki dan sastaje sa predsjednicima i ministrima spoljnih poslova - mora da sprema teren za priznanja Republike Srpske...
dolazi nam unuk Hamdije Pozderca u posjetu... masala, ljepota..
dva genocidasa i cuvari srpskih ratnih zlocinaca se sastaju za rusenje bosne i hercegovine, donosi nazi jeremic instrukcije sanu ideologa na celu sa dobricom cosicem o nastavku unistenja bosne i hercegovine.... srbija i genocidna tvorevina = genocidasi i ubice!
sad će Voja Jeremić da lepo objasni šta može a šta ne može BiH