Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Ivancov je od 24 sata, 22 pijan.
Provokacija dva paščeta.
A jesu se ljudine i sastale . . . u 4 fine pizde materine . . . ! ! !
Psi odvojeni od civilizovanog svijeta i izolovani u svojoj bijedi i jadu. Nista ljudsko oni nemaju.
KLIX Bar danas ste mogli izbjeci pisanje o ovome gadu!!...ali ne, pare, pare, pare..i hljeba i igara zaraditi na mrznji i negativnostima...bez respekta prema mrtvima
Pa jel te stid međede? Mitropolit Crnogorski 3 puta čovjek bio u Srebrenici da oda počast žrtvama genocida a ti kao 'pun pravoslavlja'??? hahahahahah pa samo naivni glupani, ovce itd mogu povjerovati u tvoju šuplju više. Ljudi, Srbi otjerajte ovo kopile koje vas krade i obmanjuje već 20 godina.
Vi vlasi ovog Dodika na grb da stavite pod hitno. Kad može Australija kengura, Hrvatska kozu, možete i vi govedo !!
@Simeon33 Polupismeno magare, ja znam da vi imate zastavu, zato sam napisao na grb da vola stavite... I ti možeš u paketu s njim ;)
Zasto ste medijski prostor bar danas morali Onecistiti sa ova dva lika... koji mrze sve zivo... dok dobri ljudi odaju pocast i pijetet zrtvama genocida koje negiraju ova dvojica, oni ko misle nesto bitni.... da nece Centar viditi neko iz srbskecasti...
neka, bolje da znas ko je na cemu kad se opet zarati... imaces jaci motiv za ici na liniju
A valjo ti je juce kad je podpiso za podizanje 180 miliona km od akciza i to po starom procentu raspodjele?...
Koga briga sta radi i gdje je ovaj krmak, pogotovo na danasnji dan!
vjerovatno tebe, čim si se poletio komentarisati
@mikulanajmanji - Cini ti se. Sto se mene tice, njemu je mjesto u cirkusu.
Dodik je ruski placenik, kojem je cilj destabilizacija BiH i okruženja
Ovo pseto rusko treba nogom nabiti iz BiH.