Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa ti zastava dodo jArane
Ne brini , biti ce Ljiljani zlatni ... pa ces znati cija ne ... polako samo ... sabura ;)
Ovaj poljqk vise ne zna ni ko nam je predsjednik. Ovo sa tri predsjednika je svjetski cirkus
Zna poljak tačno ko je ko, duduka ne handri ni 1%. Niko na svjetu ne mrzi više ruse nego poljaci i svako ko ima sa rusiom posla odmah ga odjebu. Ko poznaje poljsku istoriju zna i zašto.
Hoce li Predsjednistvo BiH primiti predsjednika neke ozbiljnije drzave ili ce primati ove koje EU vidi kao problem ili vazda neke trecerazredne predsjednike. Doista nepromisljen prijem.
dodik se nesto stiso, preporucio bi mu masazu vratnog dijela odnosno trapa... bojim se da su anksioznost i stres uzeli maha i kod predsjednika
sto je lijepo vidjet kako se uzajamno postivaju predstavnici entiteta i kako su fino ugostili poljaka...
koji je sad ovaj Kutz
Ovaj desno je Bosanac,ovaj lijevo Poljak (stoje pored svojih zastava) a ko je ovaj u sredini?
pa stvarno kud će ovaj Džaferović u Poljsku pa Poljaci ne mogu smislit muslimane,još se tamo predstavio kao predsjednik iz reda muslimana,a bruke,a što će nije on kriv Bakir ga poslo
Ko ga je prvi primio ?
U prevodu Andrzej Cucla.
Poljaci su daleko ispred nas, ali daleko od toga dq im je ekonomija dobra. Pola ih je imigrirqlo prema skandinaviji, njemackoj, usa.